Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdulkaderkeita.jpeg
Bruma-in-action-for-Galatasaray.jpg
vi-11614006.jpg
0

Bakalim simdi hangi oyuncuyu alacaklar.

Fatih Terim kadrolarını bir senelik şampiyonluk üzerine yapmaz , Avrupa'da başarılı olamayacak o düzeyde olmayacağını düşündüğü kim varsa sırayla yollar , genç oyuncu sever , güncel futbol kriterlerini takip eder ve Galatasaray'ın geleceğini herşeyden onde tutar ...

Bugün getirebileceginiz hiç bir teknik direktör , guardiola dahil Florya da ve Türk futbolunda Fatih Terim gibi bir organizasyon rolü ustlenemez , Türk oyuncu havuzuna hakim olamaz alt yapıda istediğimiz devrimi gerçekleştiremez...

Altyapı muazzam işliyor , Altınordu guzellemeleri yerini Galatasaray altyapısına çevirdi , altyas kategorilerinde tüm yetenekli oyuncular toplanıyor...

Bugün Ozanı bu takımda tutan güçte Fatih Hocanın türk futbolundaki ve Galatasaray'da ki yeridir.

Fatih Terim futbolcular üstü , şampiyonluk üstü bir simge başarılarıyla bir efsanedir .

Herkesin içi rahat olsun en çok 6 aya kalmaz Avrupa'da ses getiren bir takım izlersiniz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inter, sezon sonu Atletico Madrid'le sözleşmesi bitecek olan Diego Godin'le 2+1 yıllık anlaşmaya vardı

vay be

Bayernli Rafinha zu Flamengo

Bakalım terim, tirezege malından ne kadar komisyon kaldıracak. En çok onu merak ediyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trezeguet , garry'iden iki gömlek üstün oyuncu

Bunu görmek için iki gözlem raporu okumaya bile gerek yok şu halleriyle iki maç izlemek yeterli hatta diyelim ki futboldan uzaksın ve hiç futbol izlemedim sadece istiklere bakmak bile yeterli olacaktır

Ayrıca Fatih Terim Türk futbolunda o komisyon parasına dönüp bakmayacak gerekirse kendi maaşından verip kulübe futbolcu aldıracak bir hocadır

Transfer bekleyen renktaslarimi görüyorum üzülüyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bunu görmek için iki gözlem raporu okumaya bile gerek yok şu halleriyle iki maç izlemek yeterli hatta diyelim ki futboldan uzaksın ve hiç futbol izlemedim sadece istiklere bakmak bile yeterli olacaktır

Ayrıca Fatih Terim Türk futbolunda o komisyon parasına dönüp bakmayacak gerekirse kendi maaşından verip kulübe futbolcu aldıracak bir hocadır

Yav he he aynen öyle renkdaş. Tirezege sığırı inşallah gelirde o paraların nasıl bir mala verip hiç edildiğini tekrar tekrar görürsünüz. Nasıl olsa kimse geçmişten ders almamış, o yüzden bu kulüp batmaya mahkum. Batsın da zaten, taraftar vasat sevici olursa o kulüpten hayır falan gelmez.

Terim'in de yıllardır nasıl kulübü söğüşlediğini zaten görüyoruz. Arada çıkıp galatasaraylılık taslayıp, tüpçünün kucağına koşa koşa gidip içinde çevirir. Terim böyle yapacak bir şey yok.

Inter bayagi akilli is yapar

Godin mükemmel bir stoper tam Italya ligine uygun

Yav he he aynen öyle renkdaş. Tirezege sığırı inşallah gelirde o paraların nasıl bir mala verip hiç edildiğini tekrar tekrar görürsünüz. Nasıl olsa kimse geçmişten ders almamış, o yüzden bu kulüp batmaya mahkum. Batsın da zaten, taraftar vasat sevici olursa o kulüpten hayır falan gelmez.

Terim'in de yıllardır nasıl kulübü söğüşlediğini zaten görüyoruz. Arada çıkıp galatasaraylılık taslayıp, tüpçünün kucağına koşa koşa gidip içinde çevirir. Terim böyle yapacak bir şey yok.

Renktas sen Terimi begenmiyorsan kimseyi begenemezsin tarihimizde daha iyisi yok Türk futbol tarihinde de daha iyisi yok ...

Trezeguet işine gelince tartışmak istemem çok iyi oyuncu olduğunu da iddia etmiyorum lakin garry ile kiyasliyoruz yani pas oyununda olmayan tek avantajı hızı olan futbol zekası düşük bir oyuncu ile kıyasladığımızda Trezeguet şu haliyle garry den daha faydalı olur ...

Değil, Garry'nin geçen seneki halinden çok geride. Önde becerikli ama defansa yardımı çok kısıtlı, Kasımpaşa'da rahat takılabiliyor. Bizde işler öyle yürümeyecek. Alan takımın içinde patlayacağı çok açık. Rodrigues'de bu sene kötü doğru ama önde anlaşacağı bir forvet olmadığını ve Terim'in üstün kaos sistemini de hesaba katmak gerek. Tutup yine yurtiçinden aptal aptal adamları toplarsa yönetim kendi ipini çeker.

Renktas sen Terimi begenmiyorsan kimseyi begenemezsin tarihimizde daha iyisi yok Türk futbol tarihinde de daha iyisi yok ...

Trezeguet işine gelince tartışmak istemem çok iyi oyuncu olduğunu da iddia etmiyorum lakin garry ile kiyasliyoruz yani pas oyununda olmayan tek avantajı hızı olan futbol zekası düşük bir oyuncu ile kıyasladığımızda Trezeguet şu haliyle garry den daha faydalı olur ...

Pas oyununda oyun kurmada trezeguet çok iyi

Galatasaray Düşmanlarının .........

tabi ya deli misin trezeguet amrabattan bile faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt