Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isin sonunda Tarık Çamdal ile sözleşme yenileriz gibime geliyor

Şuanda takımların yaptığı bütün transferler ya tutarsa hesabı. Robinho hariç tabi. Bu arada İrfan Can muhabbetini gördüm. Vasat..

4-5 milyonu versinler alsınlar Serdar’ı şikeciler.

Serdarı bedavaya ezeli rakibimize kaptırdık. Tebrik ediyorum. Halada başımızdaki herhangi bir sorumluyu savunacak varsa benle muhattabı kessin.

5 milyon euro yerine Serdar-Skrtel takası yapalım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır transfer yapmıyorsunuz, bari duyumcuları ifşa etmeseydiniz de teselli etseydik kendimizi.
Harmanız ulan.

31 Ocak

Albayrak:

Sinan'ımız var, Muğdat'ımız var, Onyeçurumuz var. Hepsi evlatlarımız. Transfer pazçarı tam cadı kazanı olmuş. Gideysun önceden konuşaysun, hadci deciğinde fiyatlar 2 katına çıkmış. Biz bunları yapamayız.

Fatiii Terim hozamız inşanna halledecek. Ay lav yu hozam.

M. Cengiz:

İnan edin uykusuz geceler geçirdik. Nasıl yaparız, kimi alabiliriz diye. Ama kime gitsek ateş pahası. Devre arası kimse iyi oyuncusunu satmak istemiyor. Konuştuk, anlaşmak için çabaladık yine de, baktık çürük meyve alacağımıza meyve almayalım daha iyi dedik. Hocamız camiamız için çok önemli bir değerdir. Faynenşıl Feyır Pıley setilmınt agresyonlarını ihlal edip başka camiaların yaptığı gibi risk alamazdık.

Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni, yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni..... Eee, yani, biz tilki gölgesinde yatan 1 aslan olmayı tercih edemezdik. Aslan şartlar ne olursa olsun savaşır. Herkesi takımımıza inan etmeye davet ediyorum.

Yav fatih terim silmese serdari bunlari yazacak miydin omurgali olun biraz hasta etmeyin insani
*Terimle arasi acilmamisken elestirenlere lafim yok

gomis gittikten sonra da arkasından saydırmıslardı. kendini avutma psikolojisi. ama hos degil tabi.

Şu fenere bjkye parayla bile oyuncu satmamak lazimken beleş serdar verilirse seZon sonu ortada ne yönetim ne hoca kalır zaten millet gergin deli saçması isler yapmayın yeter artik

bursadan geldiğinde Galatasaraylıydım,bjkyi reddettim ehehühe diye konusan,sakatım diye maçlara cıkmayan,tatillere giden serdar hem bjkye hem fenere faydalı olur gercekten xD sadece gecen sezonki şampiyonlukta burun ameleiyatı olmayıp fedarkarlık yaptı.ama bu adam 2017yi boş geçirdi zaten.

serdarın ayrılması dogru olur.yola cıkılmaz onunla.gökay güney dogru tercih olacak.

Boş yapma.

Serdar Aziz'in gönderilme süreci doğru yönetilmedi kabul edelim. İnstagram Tv'den basın açıklaması yapmak Serdar'ı kızdırmış olmalı.

Empati yapalım: Milli takım stoperisiniz. Ülkenin en iyi teknik adamı çalışma prensibiyle sizin uygun olmadığınızı açıklıyor. Bu insanların gözünde daha değersiz hissettirir. ''Fatih Terim istemedi, gönderdi zaten'' diyor birçok insan. Serdar'da muhtemelen bunun yarattığı öfkeyle bonservis kazandırmak istemeyebilir. Bu süreç bu şekilde yürütülmemeliydi. Sonuçta bu isim şampiyon kadronun önemli isimlerinden ve Milli takım stoperi.

Tolga Çiğerci ile takas yaparlar bunlar bile üstüne para vererek.

Yönetim sonunu hazırlıyor. Beklentiye girmeyin. Mayısta seçim olur, teneke bağlar gönderirler bu ağlak, vasıfsız, vizyonsuz yönetimi. Olan Galatasaray ın bir senesine olacak!

İnsanlara bekleyin, sabredin demeyin sakın. Yarım sezon forvet bekledi bu taraftar. Transferin ilk günü bitireceksin. Beceremiyorsun defolup gideceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt