Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.

Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.

Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.

Yok Rize'de aslan var, yok Kasımpaşa'da aslan var, yok Alanya'da aslan var vs.

Salak salak işler :mad:
Oyuncusuna köle muamelesi yapmaya kalkan bu şahıs ve kulübün masada artık eli zayıf ve astronomik teklifleri hak etmiyor! Bundan sonra yönetimimiz Galatasaray'a sürekli saldıran Rize başkanına daha önceki tekliflerden çok daha düşük bir teklif sunmalıdır!

gayet mantikli aciklama yaptilar

ohaaa cuelların lakabı da pitbullmuş.hücumda övmüyolar pek ama bikaç videoda cezasahasına topla girişlerini gördüm.deniyo en azından.fernando kaç kez girdi cezasahasına topla sanki

yarın fenere imzalarsa ne göt oluruz he

tenor.gif

Oyuncusuna köle muamelesi yapmaya kalkan bu şahıs ve kulübün masada artık eli zayıf ve astronomik teklifleri hak etmiyor! Bundan sonra yönetimimiz Galatasaray'a sürekli saldıran Rize başkanına daha önceki tekliflerden çok daha düşük bir teklif sunmalıdır!

gayet mantikli aciklama yaptilar

Evet çok mantıklı bir açıklama Musap.

Rize'de bu açıklamadan sonra hemen 2 milyon euro'ya Vedat'ı bize gönderecek.

Ben olaya karışmamaları gerektiğini belirtiyorum. Yönlendirme yapmasınlar herkes işini yapsın demeye çalışıyorum.

bunlar Galatasaray bu kadar veriyo,şaka yapıyo olmalı demiş.25 milyon ne parası ise artık

Rodrigues Instagramdan Galatasaray ile ilgili her şeyi beğeniyor. Fenere giderse truva yapmış oluruz. Adam hala Galatasaray'dan kopamıyor. Son sene kariyer zirvesini yaptı ve tam zamanında sattık.

mariano ve fernando gidip donsah ve guga gelse çok iyi olur.cuellar potansiyelliyse ona da okey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt