Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
populist beyanlardan kaçınalımGalatasaraylı göt olmaz göt eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
populist beyanlardan kaçınalımGalatasaraylı göt olmaz göt eder
salla gitsin,takma ya.beni de eğlendiriyo.Sergen,
Yozgatli ergen ergen konusmaya devam ederse, ifsalarim onu.
Ad soyad
Adres
Aileseinin fotolari
nerde calistini
okul
sinif
telefon numarasi
lazimsa verim
sende Galatasaraylı olarak göt oluruz tarzı beyanlardan kaçın kardeşimpopulist beyanlardan kaçınalım
Oyuncusuna köle muamelesi yapmaya kalkan bu şahıs ve kulübün masada artık eli zayıf ve astronomik teklifleri hak etmiyor! Bundan sonra yönetimimiz Galatasaray'a sürekli saldıran Rize başkanına daha önceki tekliflerden çok daha düşük bir teklif sunmalıdır!Ultraslan'da işin içine girdiyse heh tam Emre Akbaba olayına döndük yine.
Yine sokacaklar 4 milyon euro'yu bize.
Ya sen taraftar grubusun sanane kulübün transfer işlerinden baskı kurma yönetime alacaklarsa alırlar.
Yok Rize'de aslan var, yok Kasımpaşa'da aslan var, yok Alanya'da aslan var vs.
Salak salak işler![]()
Oyuncusuna köle muamelesi yapmaya kalkan bu şahıs ve kulübün masada artık eli zayıf ve astronomik teklifleri hak etmiyor! Bundan sonra yönetimimiz Galatasaray'a sürekli saldıran Rize başkanına daha önceki tekliflerden çok daha düşük bir teklif sunmalıdır!
gayet mantikli aciklama yaptilar
kim bu yawru
kim bu yawru
kim bu yawru
250.000 euro son teklifimiz . Yoksa Ocak ta bedavaya Alacağız Fenerli HasanAbdur olsam, suan Hasani arardim.
Kardes, 1m euro veriyoruz vermezsen ocakta on protokol yapip belese aliriz isine gelirse...
hayde yaylan derdim
bunlar Galatasaray bu kadar veriyo,şaka yapıyo olmalı demiş.25 milyon ne parası ise artık
bunlar Galatasaray bu kadar veriyo,şaka yapıyo olmalı demiş.25 milyon ne parası ise artık
10 milyon istiyolar sanırım,guga için de 7-8 istiyolarbrezilya parasidir. 5,8 mio euro yapiyor