Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi begenip begenmicemi sana mi soracam? Kime cop dicemi senmi karar veriyorsun?

Burasi forum, herkesin dusuncesi farkli. Ben cop diyorsun bana gore coptur sana gore cop degildir mesela.

Luis gustavo Cop oglu coptur

Birincisi dışarıda tanımadığın herhangi biriyle bu uslüpla sinirli olsan bile konuşmamalısın , haddimizi bilmeliyiz.

İkincisi senin adını geçirmedim bile , üzerine alındıysan diyebilecek bir şeyim yok. Gustavoyla alakalı bir mesajım da yok.

Son olarak sen nasıl oyuncuyla ilgili tespitte bulunabiliyorsan , ben de kendi tespitimi sunabilirim. Ne küçümseyici , ne aşağılayıcı bir şey yok ortada. Böyle olanlar bir daha yazmamalı diye bir cümle de yok. Yanlış bir değerlendirme yapmışsın.

Cuellar'a gömün parayı en azından 26 yaşında.

Battı balık yan going.

Dikine fazla gitmiyormus, bize 8 numara pozisyonu icin oyunu iki yonlu oynayabilen oyuncu lazim, bence Fernando 4-4.5 milyona satilsin yeter
pek öyle görünmüyor,las palmasta oynarken benim de dikkatimi cekmişti. rekor seviyede pas yapmıs sanırım @Enes Dalmış daha iyi bilir

bu durum şuna benzedi

biz kasımpaşadan trezegeyi istiyoruz paşa da bizden emre taşdemiri

emre artı bir miktar paraya trezegeyi alalım diyoruz yok diyorlar siz bize emreyi verin biz size ilhan depe artı para verelim

örnek doğru da sonucta sevilladan oyuncu alacaz. mesa iyi mi kötü mü bilemem ama bir seviyede olduğu kesin. banega işi olmuyorsa çok uzatmaya ve oyalanmaya gerek yok

örnek doğru da sonucta sevilladan oyuncu alacaz. mesa iyi mi kötü mü bilemem ama bir seviyede olduğu kesin. banega işi olmuyorsa çok uzatmaya ve oyalanmaya gerek yok

vermiyorlarsa banegayı versinler 4-5 bonservis alsınlar fernandoyu yok öyle elden çıkaracaklarını itelemek

Reis ben isterim kesinlikle Roque Mesa'yı

Evet Banega gelse çok daha iyi olurdu ama Mesa da bu lig için çok fazla bir oyuncu, özellikle Las Palmas günlerindeki gibi bir performans gösterirse Atiba'nın göklere çıkarıldığı bu ligde Roque Mesa'nın heykeli dikilir şarkılar bestelenir

Gelirse orta sahamızın şefi olur oyunu yönlendiren adamımız olur da yanına ciddi skor katkısı veren bir orta saha lazım Roque Mesa girip ceza sahasında gol aramaz uzak mesafeden kaleyi bombalayım demez

Yani Roque Mesa'nın yanına hem saha içinde aktif görev alan oyunun iki yönünü de oynayan hem de skor katkısı verebilecek bir orta saha lazım mesela Nainggolan gibi Cyprien gibi böyle bir orta saha oyuncusu bulabilir ve Belhanda-Mesa ikilisi ile kullanırsak gerçekten sağlam bir orta saha hattımız olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt