Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.497
- 26.305
- 2.083
Yok o degil reis, o dedigin arjantinli kanat oyuncusu MezaMesa dunya kupasinda sovdugumuz mesa mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o degil reis, o dedigin arjantinli kanat oyuncusu MezaMesa dunya kupasinda sovdugumuz mesa mi
Kimi begenip begenmicemi sana mi soracam? Kime cop dicemi senmi karar veriyorsun?
Burasi forum, herkesin dusuncesi farkli. Ben cop diyorsun bana gore coptur sana gore cop degildir mesela.
Luis gustavo Cop oglu coptur
Luyini de sayma bence.
Niye rtaş 24 yaşında olduğu inandırıcı değil miLuyini de sayma bence.
pek öyle görünmüyor,las palmasta oynarken benim de dikkatimi cekmişti. rekor seviyede pas yapmıs sanırım @Enes Dalmış daha iyi bilirDikine fazla gitmiyormus, bize 8 numara pozisyonu icin oyunu iki yonlu oynayabilen oyuncu lazim, bence Fernando 4-4.5 milyona satilsin yeter
30dan aşağı değildir.Niye rtaş 24 yaşında olduğu inandırıcı değil mi

bu durum şuna benzedi
biz kasımpaşadan trezegeyi istiyoruz paşa da bizden emre taşdemiri
emre artı bir miktar paraya trezegeyi alalım diyoruz yok diyorlar siz bize emreyi verin biz size ilhan depe artı para verelim
örnek doğru da sonucta sevilladan oyuncu alacaz. mesa iyi mi kötü mü bilemem ama bir seviyede olduğu kesin. banega işi olmuyorsa çok uzatmaya ve oyalanmaya gerek yok
ama 8 numara oynayamıyomus ,deme öyle : (Palmas döneminde La Liganin en fazla basarili pas atan oyuncusu olmus la
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
luyindama en az 30
las palmas döneminde denk geldiğim bikaç maçta etkiliydi reiskim bu jose rodriguez kilikli herif
Palmas döneminde La Liganin en fazla basarili pas atan oyuncusu olmus la
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum