Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. 2+5'e bırakmazlar mı acaba çok iyi olur ismide öyle bir takımla çıktığını hatırlamıyorum. Hatta Belhanda takas olabilir ama bu oyuncu enden oynatılmıyor acaba?
Sözleşmesi bitiyor diye gönderilecek anladığım kadarıyla. 10 milyon euro rakamları dolanıyor son senesi olmasına rağmen.

Serdar Azizi 500 bin euro maaşla ekibimize dahil edelim
Fatih Terim: "Marcao gerçekten az bulunan oyunculardan biri. Oram ağrıyor, buram ağrıyor demez, bir takım oyuncusu. Kulübümüz göndermeyi uygun görürse, yenisini buluruz, var. Bırakın çok isteyenlerimiz olsun."

Terim kapidan iceri bile sokmaz.

YellowRed Wall

@yellowredwall

·
2d

#YellowRedWall

Aslan yüzü

"Porto, Alex Telles'i Man. United'a satmaya çok yakın. Porto 20m€'luk gelir istiyor, ancak bunun için oyuncuyu 27m€'ya satması gerekiyor. Çünkü Porto satış kârının %10'unu Galatasaray'a, %15'ini ise Pini Zahavi'ye ve Jorge Mendes'e ödemeli."

Fleurquin

@10Fleurquin

·
2d

olay hukuki boyuta da gidiyor benim bildigim. Serdar'ın içerde epey maaşı varmış. Herhangi bir şikayette bulunmamıs ama sanırım borcu yoktur kagıdını imzalamamış
Tweeti Alıntıla

Bir video vardı fb imza töreninde. Bizle dalga geçiyorlardı. Jailson'u yakalayamadılar, en hızlı kim falan diye. Kırılma noktasıydı bence orası. Ondan sonra hızlı Jailson'u peşinde köpek gibi koşturdu Onyekuru ve Ekuban. Serdar bu durumda. Dürümcü Tolgay ha keza. Boşa demiyoruz GALATASARAY ile uğraşanın çocuğu olmaz.

Evet devir değişti ama Tr liginde klasik 10 numara rakipler için hep handikap oluşturmuştur.Skorer ortasaha beyni olan ortasaha bir adım öne geçirir.Misal Sigurdsson.

Sıfır üreticiliği olan Belhanda-seri-donk-taylan-Lemina gibi adamlarla oluşturulmuş çaresiz atak denemelerini görünce insan bir gol zekası olan skorer 10 numara ihtiyacı duyuyor.

Fatih Terim: "Marcao gerçekten az bulunan oyunculardan biri. Oram ağrıyor, buram ağrıyor demez, bir takım oyuncusu. Kulübümüz göndermeyi uygun görürse, yenisini buluruz, var. Bırakın çok isteyenlerimiz olsun."

Terim kapidan iceri bile sokmaz.
Biliyorum ya dalga geçmek amaçlı demiştim fenerden başka buna para verecek takım da yok ortada kalır şimdi Beşiktaş Başak Trabzon vs hiçbiri 1 m euronun üstünde maaş vermezler buna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt