Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. 2+5'e bırakmazlar mı acaba çok iyi olur ismide öyle bir takımla çıktığını hatırlamıyorum. Hatta Belhanda takas olabilir ama bu oyuncu enden oynatılmıyor acaba?Cyprien'i satacaklar muhtemelen, kadroya alındığını görmedim hiç bu sezon.
Sözleşmesi bitiyor diye gönderilecek anladığım kadarıyla. 10 milyon euro rakamları dolanıyor son senesi olmasına rağmen.Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. 2+5'e bırakmazlar mı acaba çok iyi olur ismide öyle bir takımla çıktığını hatırlamıyorum. Hatta Belhanda takas olabilir ama bu oyuncu enden oynatılmıyor acaba?
Fatih Terim: "Marcao gerçekten az bulunan oyunculardan biri. Oram ağrıyor, buram ağrıyor demez, bir takım oyuncusu. Kulübümüz göndermeyi uygun görürse, yenisini buluruz, var. Bırakın çok isteyenlerimiz olsun."Serdar Azizi 500 bin euro maaşla ekibimize dahil edelim

Vitor hugoyu almış ts 4 m euroya. İyi transfer

Biliyorum ya dalga geçmek amaçlı demiştim fenerden başka buna para verecek takım da yok ortada kalır şimdi Beşiktaş Başak Trabzon vs hiçbiri 1 m euronun üstünde maaş vermezler bunaFatih Terim: "Marcao gerçekten az bulunan oyunculardan biri. Oram ağrıyor, buram ağrıyor demez, bir takım oyuncusu. Kulübümüz göndermeyi uygun görürse, yenisini buluruz, var. Bırakın çok isteyenlerimiz olsun."
Terim kapidan iceri bile sokmaz.
Ben de onu anlamadım. Campi aslında iyi adam ama yanına vermişler hüseyin gibi futbolcuyla alakası olmayan bir adamı defans yapmasını bekliyorlar. Bu vitorun yanına da yine hüseyini koyrlarsa geçmiş olsuncampi gidiyor mu acaba yav
2 solak stoperle nasıl oynayacaklar