Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir video vardı fb imza töreninde. Bizle dalga geçiyorlardı. Jailson'u yakalayamadılar, en hızlı kim falan diye. Kırılma noktasıydı bence orası. Ondan sonra hızlı Jailson'u peşinde köpek gibi koşturdu Onyekuru ve Ekuban. Serdar bu durumda. Dürümcü Tolgay ha keza. Boşa demiyoruz GALATASARAY ile uğraşanın çocuğu olmaz.
Galatasaray adamin anasini.....

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yanarim yanarim feghi satip Trezegueti almadik.

Biliyorum ya dalga geçmek amaçlı demiştim fenerden başka buna para verecek takım da yok ortada kalır şimdi Beşiktaş Başak Trabzon vs hiçbiri 1 m euronun üstünde maaş vermezler buna :)
Takim takim gezer artik, buranin kiymetini bilemedi ve tatil yapmayi daha cok sevdigi icin onumuzdeki yillarda surekli takim degistirmeye devam eder.

Valla fatih terim cidden büyük adam serdar ı gönderdiginde hoca napıyo felan demiştimde yine adam haklı cıktı helal olsun serdar kardeşimede tavsiyem bu eziklerden alacagını son kurusuna kadar alsın gerekirse uefa ya versin ezikleri 🤣🤣

Yuvaya dönme vakti geldi ramos

Tolgaya nasil rahat 1 yillik maasini fesih olarak verdilerse, aynisini Serdarda yaparlara ve Basaksehire gider. Onlarda zaten 4 stoper var, ve bunlarin hepsi yabanci. Vieiranin lisansi bile cikmamis. Onu yollayip Serdari alirlar belki.

Bu arada kimse su şerefsizlerin borsada yaptığı manipulasyonu konuşmuyor. Biz olsak yer yerinden oynamiştı.

Hem şu limit işi ne oldu, bu şerefsizler bankalar ilede anlaşmadı.

maasinda 25% indirime gitmedi diye yollari ayiracak fb yani serdar cöpu maasindan vazgececek ha

Crivelli tam bir kazma. Bana İnter’de oynayan Vierri hatırlatıyor. İkisi de kütük. Hiç sevmezdim kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt