Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.961
- 9.957
- 2.398
Adamlar golcüleri yok diye bütün gollerini atan adamı niye versin ki zatenVisca takası olursa Diagne'yi vermek mantıksız. Visca Falcao'dan ziyade Diagne'yi zirveye taşır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar golcüleri yok diye bütün gollerini atan adamı niye versin ki zatenVisca takası olursa Diagne'yi vermek mantıksız. Visca Falcao'dan ziyade Diagne'yi zirveye taşır.
Hoca varken , selamlaşma ya bile gelemez
yedeğe alsak mı![]()

Galatasaray adamin anasini.....Bir video vardı fb imza töreninde. Bizle dalga geçiyorlardı. Jailson'u yakalayamadılar, en hızlı kim falan diye. Kırılma noktasıydı bence orası. Ondan sonra hızlı Jailson'u peşinde köpek gibi koşturdu Onyekuru ve Ekuban. Serdar bu durumda. Dürümcü Tolgay ha keza. Boşa demiyoruz GALATASARAY ile uğraşanın çocuğu olmaz.
Buna maç başına imza attırıp yollayacan alt yapı tuvaletlerini temizletmeyeHoca varken , selamlaşma ya bile gelemez
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O şerefsize yağmurlu havada su yok.Serdar Aziz denilen hain bu kulübün kapısından içeri girmemelidir. Sektirsin gitsin Akbilspor'a gerçi tam yerini bulmuştu.
Takim takim gezer artik, buranin kiymetini bilemedi ve tatil yapmayi daha cok sevdigi icin onumuzdeki yillarda surekli takim degistirmeye devam eder.Biliyorum ya dalga geçmek amaçlı demiştim fenerden başka buna para verecek takım da yok ortada kalır şimdi Beşiktaş Başak Trabzon vs hiçbiri 1 m euronun üstünde maaş vermezler buna![]()
Cyprien'i satacaklar muhtemelen, kadroya alındığını görmedim hiç bu sezon.