Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 tane adam aldılar 9 kişi takıma golü bırak pozisyona giremiyorlar. Burada erol büyük hoca oluyor:) ama varsa yoksa terim.

6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.

Zira Diagne için de menajerinden garanti aldık kesin satıcaz da demişlerdir, 6 ay forvet bekleyip yine istemese ve forvetsiz mi oynasaydı?

hangi menajerden garanti aldık yaw. bu ne saçma bir iş böyle. lig gol rekoru kıran adamı sezon sonu söz aldığımız menajer neden satamadı.

belhanda konusuna hiç girmeye bile gerek yok. küfür ettiği an gelen ilk teklife satılmalıydı.

Bugün öz kaynağa yönelelim diyorlar ama avrupada antrenörlerin aldığı maaş ortada gibi komik 1 laf etti hoca. maaşla mı oluyormuş bu işler. müfit erkasaba 1 milyon euro versek 5 tane ozan çıkarır o zmn.

alt yapıdaki hocaların maaşlarını değil bizzat kendilerini değişelim. ahbap çavuş ilişkilerinden vazgeçip, emekli futbolcu tayfalarını doldurmak yerine, işi bilen alt yapı antrenörleriyle çalışalım, o zmn maaş konuşuruz.

Geçen yıl Başakşehir in Sampiyon olmasına göz yumdunuz bu seneyi de Ali Koç a mi söz verdiniz . Bu durum beceriksizlikten de öte . Ya Fatih Hoca nin kuyusunu mu kaziyorsunuz ?
Yönetim bilerek orta saha almıyor, fener şampiyon olsun diye, ben de o fikirdeyim artık. 1 milyon elde var 500de gidenlerden gelse en kötü 1.5a orta saha alırsın her türlü kiralık. Ama mal gibi kaldılar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim gidene kadar 1 numaralı düşmanlarıyım.
7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..

ffp olayini iyi kötü götürdüler de... bu sene cok daha iyisini yapabilirlerdi. dua etsinler Terim birseyler beceriyor. zaten palabiyik aciklamasi son oldu

20 tane adam aldılar 9 kişi takıma golü bırak pozisyona giremiyorlar. Burada erol büyük hoca oluyor:) ama varsa yoksa terim.
Herşeyin suçlusu terim, adam da satamıyor adam da alamıyor. Bazı arkadaşlar bu kafada.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ein4yrLWAAA91WW

Derbiden sonra döker içini hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

55 - 60 maç oynanacak sezonda kısıtlı kadromuz elbet yipranacak . Yönetim buna önlem almazsa , 7 - 24 kufur yersiniz

Bence yönetim ulan biz yandik seni de yakacaz fatih terim diyerek transfer yapmıyor. Kendileri giderken hocayi da yanlarinda götürmek niyetindeler.

Omer seri Belhanda 3 lusuyle feneri yendik Lemina sakat oynamiyor diye deliriyorduk. Seri hayatinin oyununu oynadi
Hızlı kanadın ekmeğini yedik o maç. Onyekuru'nun ayağı bi tık iyi olsa fener taraftarı ikinci yarıyı bile izlemezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt