- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Test için 1-2 gün beklemek zorundalar diye biliyorum. Bugün geldi yarın imza olmamıştı Etebo'dadaha 4 gün var.adam istanbula gelmiş santraforları yok. oynatırlar bence. en azından kadroda olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Test için 1-2 gün beklemek zorundalar diye biliyorum. Bugün geldi yarın imza olmamıştı Etebo'dadaha 4 gün var.adam istanbula gelmiş santraforları yok. oynatırlar bence. en azından kadroda olur
Anca gereksiz işlerle uğraşsınlarGol atarsak fenerin sectigi gol muzigi calacak tantanasi var.
Cok yanlis bu rehavet durumlarini gosterir
Gerci Fatih hoca var ama
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KUFUR1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?
6 ay santrafor bulamayan takımın 10 gün kala Belhanda'yı satıp yerini dolduramayacağı aşikardı.
Zira Diagne için de menajerinden garanti aldık kesin satıcaz da demişlerdir, 6 ay forvet bekleyip yine istemese ve forvetsiz mi oynasaydı?
Yönetim bilerek orta saha almıyor, fener şampiyon olsun diye, ben de o fikirdeyim artık. 1 milyon elde var 500de gidenlerden gelse en kötü 1.5a orta saha alırsın her türlü kiralık. Ama mal gibi kaldılar.Geçen yıl Başakşehir in Sampiyon olmasına göz yumdunuz bu seneyi de Ali Koç a mi söz verdiniz . Bu durum beceriksizlikten de öte . Ya Fatih Hoca nin kuyusunu mu kaziyorsunuz ?
bizimkilere bakma sen. trabzon 72 saat ve 48 saat önce getirdiği 2 yeni transferi oynattı denizlideTest için 1-2 gün beklemek zorundalar diye biliyorum. Bugün geldi yarın imza olmamıştı Etebo'da
7 ay kaldi.... düsünsene ffp sonrasi bunlar devam ediyorlar..Bu yönetim gidene kadar 1 numaralı düşmanlarıyım.
Herşeyin suçlusu terim, adam da satamıyor adam da alamıyor. Bazı arkadaşlar bu kafada.20 tane adam aldılar 9 kişi takıma golü bırak pozisyona giremiyorlar. Burada erol büyük hoca oluyorama varsa yoksa terim.
Evet, Fenerbahce transfer yapiyoHalen nobet mi tutuyorsunuz
Omer seri Belhanda 3 lusuyle feneri yendik Lemina sakat oynamiyor diye deliriyorduk. Seri hayatinin oyununu oynadi1 ay önce fener maçına emre-taylan-belhanda orta sahasıyla favori çıkacağımızı söylesem tepkiler ne olurdu acaba?
Hızlı kanadın ekmeğini yedik o maç. Onyekuru'nun ayağı bi tık iyi olsa fener taraftarı ikinci yarıyı bile izlemezdiOmer seri Belhanda 3 lusuyle feneri yendik Lemina sakat oynamiyor diye deliriyorduk. Seri hayatinin oyununu oynadi