Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Else karartmaya gerek yok da terim in motivasyonu bu şeylerden düşerse o zaman Galatasaray da düşer. Yılların alışkanlığı 1 sezonda da duzeltilemez. Min 3 sezona mal olur bize hoca giderse. O sebepten hoca mutlu edilmeli.

GSCimbom Mobile App
Ben hocanın motivasyonunu bu sene sakatlıklar ve cezalar dışında hiçbir şeyin düşürebileceğini sanmıyorum. Umarım sezon için minimum kayıp veririz

Diagne yazında menajerlik olayları patladı Arabistan'da.

Belhanda'nın küfür olayı zaten sonraki sene oldu.

Hocanın da hataları var ama alt yapı konusunda haklı yanları var, tesisler kötü bir kere. Bunun da temel suçlusu stat yapıp tesis yapmayan siyaset

Almanya 2000lerin başında milyarlar döktü alt yapı yatırımlarna. Eskiden bir tane pırpır kanat çıkmazdı şimdi neler çıkıyor.

Bu işler 1 günde olmaz, şu övülen 2000 jenerasyonunu Terim toplamıştı zamanında; scout ekibini kuran da o; yani doğru adımlar var ama yeterli değil. Ekip kurup 10+2ye Bruma almaktansa o para daha iyi değerlendirilebilirdi zamanında mesela.

Hata çok ama bu yönetimin falsoları 10 kat daha çok.

nasıl patladı knk anlamadım onu.

Belhanda sonraki sezon veya aynı sezon küfür etmesi önemli dğl. küfür veya argo her neyse, ettiği an gelen ilk teklifte şutlanmalıydı. teklif gelmediğini de sanmıyorum ben. 2-3-4 fark etmez.

Alt yapı için tesisleri yeterli görüyor demekki hoca, maaşlara takmış.

1600893151213.webp
7

Iste iyi spor direktörü getirsen, belki adam Apogil gibi vurdum duymaz olup Ozana hazirlik kampindan sonra iyi bir zamli yeni sözlesme verirdi ve serbest kalma maddesinide cok abarti olmayan bir makul rakama yükseltirdi (14-15 milyon diyelim.) Sonra diyelim Belhandayi satip onun yerini adam gibi biriyle doldurdu ve Diagne yerine yazin kolay satilabilecek bir adam getirdi. Bir de o durumda yine 18/19 sezonunu sampiyon olarak bitirseydik, yönetimin utanmadan daha adamin isine karisirmiydi? Hele Fatih Terim o adami full supportluyorsa ve ona güveniyorsa?

Almanyada Baskan ve 2. baskan normalde transferle, yeni sözlesmelere falan kolay kolay karismaz. Tabi Hoeneß gibi adamlar yapiyorduda, ama öyle kisiler nadir burada.

Bizimkiler bir kere beceremdi tamam dedik, ikinci dönemdede sictik'dan sonra insan kendisine demez mi, biz bu isi belki beceremiyoruz bunu baskasina mi biraksak acaba? Utanmandan birde oyuncuyu iyi fiyata satamazlarsa ya da aldiklari oyuncuyu kazikli alirlarsa sucu taraftarda bulmak.
Tüm transfer dönemleri facia yav zaten. Badou gitti Donkla sezon götürdük.

Sonraki yaz 10 gün kala santrafor yollayıp 2 adam alıcaz dediler kimseyi alamadık.

Hoca o arada Garry ile Ozan'ı parlattı 20 m euro para soktu, Marcao - Luyindama iyi işti ok ama zor transfer değillerdi aldık, forvet için aylarca uğraşılan adamlar olmadı gittik dibimizdeki adamı 2 haneye aldık.

Sonraki yaz Falcao, Lemina, Andone gelene kadar takım maçlara 3 ay teneke bağlanıp gönderilmeye çalışılan Diagne ile çıkıyordu. Geçen yıla bakınca Falcao ve Taylan dışında bu seneye kalan adam olmadı zaten.

Hayır adam alamayacaksak verselerdi Mert Hakan'a 2 kuruş daha fazla, alsalardı Sosa'yı iyi kötü bu sene idare edilirdi de boştakileri toplamadık kalmış 10 gün alay eder gibi transfer bitmez diyorlar.

Maicon'un kaçırılırcasına 1.43e gönderilmesini saymıyorum bile gören de adam alacak sanardı o dönem. Cepten kuruş koymuyorlar her yerde fotoğraflar, şovlar, açıklamalar. Neymiş temiz sayfaymış, düşsünler bu kulübün yakasından belki o zaman açılır temiz sayfa.

Hocaya laf eden yalı çocuğuyla gülücüklü pozları saymıyorum bile. Oyun oynanırken kural değişmezdi al değiştirdiler, çık konuş? Sesi çıkıyor mu hayır.

Avrupa da buyuk kuluplerde alt yapi antrenorleri komik rakamlara calismiyorlar islerinde ust düzey olduklari icin dogal olarak karsiligini aliyorlar

Bizde alt yapi ya verilen butce neredeyse sifir,Fatih hoca nin bahsettigi Maas konusu yuzde yuz dogru bu da butce den kaynaklaniyor

Butce olmadigi icin de futbolcu eskileri oluyor alt yapi da oysa bu meslegin okuluna giden ust duzey olmus insanlar var Ama asgari ucrete calismalari mümkün degil

Samatta ve Thiam transferleri Karbonat Erol'un Feneri Tipik anadolu takimi gibi kontraatak oynatacagini göstermiş oluyor, planlamayi berbat yapmışlar 8. Hafta kovulacak iddiam hala devam ediyor..

Koskoca Galatasaray 50 bin surdan gelse 100 bin surdan gelse hesabını yapar oldu . Bu basiretsiz yönetime kızmayalım da ne yapalım
avrupadan 1 yıl men edilseydik daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyor insan. 3 yıl aldiğın kadar sat eziyet gibi sürdü.bidaha böyle bi anlaşma asla yapılmamalı.

Belhanda sonraki sezon veya aynı sezon küfür etmesi önemli dğl. küfür veya argo her neyse, ettiği an gelen ilk teklifte şutlanmalıydı. teklif gelmediğini de sanmıyorum ben. 2-3-4 fark etmez.

Karnın acıktı mı?

Haziran 2019da yolsuzluk soruşturması yaptılar yönetimler falan değişti, kimse transfer olamadı o dönem.

Bu mevzu olmasa satabilirdik.

yönetimi protesto edecek taraftarda yok o yuzden cok rahatlar transfer olmayacagını hocaya söylediler bence basının caresine bak demişler

fakat fatih hoca gibi bir adam nasıl bunlara göz yumuyor nasıl bukadar süt liman duruyor ?

Fener iyi değil şu an ama bu kadar da gömmeyin. Forvet kanat orta saha gelecek. Hakem desteği olacak. Bizim de her maç taylan belhanda böyle oynamaz eksiğimiz çok ama herkes herşey iyi gibi davranıyor 3 maç kazandık diye. Şaşırtıcı. 2 Adam almak şart, orta saha ve kanat. Ama ekici ve semih hamlesi gelecek yönetimden.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt