Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img_580_380_center_articles-477890.jpg

2 yil kiralamistik...
1600893665813.webp

Türkiye'de Fatih Terim harici bir yerli hocayla çalışan her takımın sonu hüsrandır. Hoca 15 yıl oyun kalitesiyle, 2 yıl safi ismiyle domine etti ligi. 3. sene ismi yetmeyince hayatının en kötü sezonunu geçirdi. Ama o kötü sezonda 3 yıl denediği oyunu yavaş yavaş oturtmaya başlamıştı, bu yıl da Allah'ın izniyle ekmeğini yiyecek. Hatay'a karşı 2 oyuncu fazla oynarken kenar ortasıyla gol arayacak vizyondaki herifin takımı bu ligi bile ilk 3'te bitiremez.

Kötü bir söylem olacak ama keşke başak maçını kaybetseydik. Uzun dönemde ısımıze gelmedi bu sonuç.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle diyemem ama keşke belhanda daha önce gönderilseydi. kalmak için oynadı ama ilk fırsatta yatışa geçecek gibi sanki

Türkiye'de Fatih Terim harici bir yerli hocayla çalışan her takımın sonu hüsrandır. Hoca 15 yıl oyun kalitesiyle, 2 yıl safi ismiyle domine etti ligi. 3. sene ismi yetmeyince hayatının en kötü sezonunu geçirdi. Ama o kötü sezonda 3 yıl denediği oyunu yavaş yavaş oturtmaya başlamıştı, bu yıl da Allah'ın izniyle ekmeğini yiyecek. Hatay'a karşı 2 oyuncu fazla oynarken kenar ortasıyla gol arayacak vizyondaki herifin takımı bu ligi bile ilk 3'te bitiremez.
Şenol var

Olabilir ben 2011de Terim kurdu diye biliyordum.

Alt yapıdan çıkardığımız, parlayan adamların hepsine de dokunmuşluğu var zaten, onun değmediği ve çıkan adam yok gibi.
Altyapıya baska takımlardan ücretsiz olarak kazandırdıkları da çok
Tuttu tutmadı ayrı konu ama
Atalay Babacan, Mustafa Kapı ---->Denizlispor altyapısı
Ali yavuz kol-->antalyaspor dan cocuk yaşta beleşe kapılmış topcular

taraftara küfür etmesi,3 senedir oynadığı leş futbol,gördüğü gereksiz kartlar,aldığı müthiş para vs vs ona rağmen kalsın diyenler var pes gerçekten 4.senesinde 2 maç iyi oynadığını düşünüp sözleşme yapılsın yani böyle taraftara böyle yönetim..

Kulüplerin borçlarının tl olarak açıklanmasına karşıyım.Malum partiden önce döviz kuru 0.66 tl idi.Hadi 1 tl den hesaplayalım.Bir tane yönetici çıkıp bunu dile getiremez o yürek yok.Borçları 8-9 kat artıran ekonomi politikalarını yönetenlerdir.Şu an gelirlere baktığımızda kur normal bir seviyede olsaydı borçlar için yapılandırmaya bile gerek yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt