- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
![]()
2 yil kiralamistik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
2 yil kiralamistik...
E kimse babanin hayirina baskan olmuyor yani. Bu kulub sahipsizdir yillardir belli olan bisey.Galatasaray olmasa kim tanırdı albayragi ve mustafa cengizi. Simdi milyonlar taniyor.
öyle diyemem ama keşke belhanda daha önce gönderilseydi. kalmak için oynadı ama ilk fırsatta yatışa geçecek gibi sankiKötü bir söylem olacak ama keşke başak maçını kaybetseydik. Uzun dönemde ısımıze gelmedi bu sonuç.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol varTürkiye'de Fatih Terim harici bir yerli hocayla çalışan her takımın sonu hüsrandır. Hoca 15 yıl oyun kalitesiyle, 2 yıl safi ismiyle domine etti ligi. 3. sene ismi yetmeyince hayatının en kötü sezonunu geçirdi. Ama o kötü sezonda 3 yıl denediği oyunu yavaş yavaş oturtmaya başlamıştı, bu yıl da Allah'ın izniyle ekmeğini yiyecek. Hatay'a karşı 2 oyuncu fazla oynarken kenar ortasıyla gol arayacak vizyondaki herifin takımı bu ligi bile ilk 3'te bitiremez.
Altyapıya baska takımlardan ücretsiz olarak kazandırdıkları da çokOlabilir ben 2011de Terim kurdu diye biliyordum.
Alt yapıdan çıkardığımız, parlayan adamların hepsine de dokunmuşluğu var zaten, onun değmediği ve çıkan adam yok gibi.
Bu niye çıktı ki gece gece karşıma
Kötü transfer degil ama tek forvet için,Türkiye sert bir lig...Thiam çöp ama samatta iyi transfer. Türkiye liginde her türlü atar 15-20
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir forvet daha alacaklar. Rodriges giderse kanat. Bir orta saha da alırlar. Yabancı kontenjanları açık.Kötü transfer degil ama tek forvet için,Türkiye sert bir lig...
Stattaydım bu maç, Aydın'ın, Necati'nin Selçuk'un falan kaçırdıkları delirtmişti.
Bu arada derdim diğer takımlar değil ama bu kadar da beceriksiz olunmaz arkadaş.
Alacağınız 2 adamdı, bunu bile beceremiyorsanız sizin yapacağınız işi herkes yapar zaten.
Yenilmemiz iyi oldu sampiyonlugu orda garantiledik. Gerci heryerimiz terledi amarezalet 1 macti ya cidden nasil kudurmustuk.
ama kadikoyde sampiyon olmakla beraber unutmusduk tabisonu guzel olunca hersey guzel oluyor
Valla bunu görünce benim de aklıma direk maç geldi. Bu maçta da fark atarız diye çıkmıştık rahat 10 gol kaçırmıştıkpazar günü sonuc .d harbiden kazanacagimiza inanmiyorum.