Aziz Cagri Yurt
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2012
- 904
- 99
- 863
Seri’yi alalım lütfen bari bunu yapalım adam eksik!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi adamlar Türk medyasını kaynak gösteriyor ama?
türkiyede gs muhabiri mi var mal soru hala gs lemina için kritik hafta haberi gircekler
Sebastian VillaAdı ne bu yiğidin?
![]()
Sana gündüzden orta saha önerileri sözüm vardı yazıyorum şimdi renktaş
Bu arada Terim olmasa Aykut denilen herifin 4 kere falan şampiyonluğu olabilirdi bugün. Terim varken diğerleri silindi tarihte hep. Onu yenen 2 adam var Lucescu ve Okan. Lucescu büyük hocaydı zaten de Okan şanslıydı potansiyeli olsa da.
Dün geceydi galiba bu , umarım opsiyonlu kiralanır da zor gibi , italyadan isteyenler varmış.
Sana gündüzden orta saha önerileri sözüm vardı yazıyorum şimdi renktaş
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Noldu o çocuk harbi bi tantanayla geldi antreman fotolarınfa bile görmüyorumKerem akturkoglu oynasa bari hem hizli hem calim atabiliyor. Taylan gibi 1 sene beklemezse iyi olur. Potansiyelini yakalarsa herkes meşke gelir
hepsi ayni anda oynamadilar ki. sosa gomez - taliscsa abou cenk degilmiydi ?BJKnin o kadroları çok özeldi yalnız, bir daha kimse o seviye kadro kuramaz. Prime Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca, Q7, Babel, Adriano, Pepe, Marcelo vs vs
Durulması ve fotoğraf çekiminin yasak olduğu yerde durup fotoğraf çekilmişti..![]()
boyle transferi ozledik be
Bizi durduran tff'nin limiti değil ki uefa'nın sattığın kadar al maddesiSamatta-Moting-Ze Luis falan bu kadar adamı hangi limitle alıyor bu adamlar inanılmaz cidden, Bizde 400 M üzerinde limit var Etebo'yu zor kayıt ediyoruz.
Anladım ben seni sıkıntı yok onda.Okan'ı da oyun olarak karşılaştığı her maçta ezdi. Şu anda var olanlar içinde ciddi olarak zorlayan tek adam Alanya'nın korkunç atlet takımıyla Karbonat oldu. Ama o da tam Anadolu takımı mentalitesinde olduğu için Fener'de yüksek ihtimal oyunu uydurmaya çalışırken uzun bir jetlag yaşayacaktır. O ara ipini çekmezlerse uzun vadede belki hocaya rakip olabilir. Her ne kadar çok farklı iki oyun tipinin temsilcileri olsa da. Gerisini tırt görüyorum.
Bu arada Türkiye'de Fatih Terim dışında hiçbir yerli hocanın da iş yapmadığını söylemedim. Oyun olarak en yakın rakibinin bile 2 gömlek önünde olduğunu söyledim. Ki esas oynatmak istediği oyunun belki sahada anca %50'sini sergileyebildiği halde. Ki öteki türlü de tamamladığı 11 sezonun 9'unu kazanmış olduğunu düşünürsek o açıdan da çok yanlış durmuyor. Ama oyun olarak farkı açması Allah ömür versin daha yeni başlıyor.