Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı ne bu yiğidin?
20-150944-jorman-campuzano.jpg
Sebastian Villa

Bu arada Terim olmasa Aykut denilen herifin 4 kere falan şampiyonluğu olabilirdi bugün. Terim varken diğerleri silindi tarihte hep. Onu yenen 2 adam var Lucescu ve Okan. Lucescu büyük hocaydı zaten de Okan şanslıydı potansiyeli olsa da.

Okan’i Pandemi Sampiyon yapti bence yoksa Biz birakmazdik iyi bir hava yakalamistik

Lucescu konusunda haklisin Bizde zaten toplama kadro ile cl de Iyi isler yapti her ne kadar ilk geldigi sezon Sampiyon olamasa da genel anlamda iyi bir hocaydi

Fener'in diğer transferleri bilmem de Moting filan can sıkar, tam Karbonat'ın oyuncusu. Ali gözünü karartmış, babanın kefen parasını da yakacak bu uğurda.

BJKnin o kadroları çok özeldi yalnız, bir daha kimse o seviye kadro kuramaz. Prime Sosa, Gomez, Aboubakar, Talisca, Q7, Babel, Adriano, Pepe, Marcelo vs vs
hepsi ayni anda oynamadilar ki. sosa gomez - taliscsa abou cenk degilmiydi ?

bizim 12/13 + 13/14 kadrosu da manyakti mesela. tamam isim olarak degil, ama kimya + 2 süperstar ile domine ettik herseyi

Okan'ı da oyun olarak karşılaştığı her maçta ezdi. Şu anda var olanlar içinde ciddi olarak zorlayan tek adam Alanya'nın korkunç atlet takımıyla Karbonat oldu. Ama o da tam Anadolu takımı mentalitesinde olduğu için Fener'de yüksek ihtimal oyunu uydurmaya çalışırken uzun bir jetlag yaşayacaktır. O ara ipini çekmezlerse uzun vadede belki hocaya rakip olabilir. Her ne kadar çok farklı iki oyun tipinin temsilcileri olsa da. Gerisini tırt görüyorum.

Bu arada Türkiye'de Fatih Terim dışında hiçbir yerli hocanın da iş yapmadığını söylemedim. Oyun olarak en yakın rakibinin bile 2 gömlek önünde olduğunu söyledim. Ki esas oynatmak istediği oyunun belki sahada anca %50'sini sergileyebildiği halde. Ki öteki türlü de tamamladığı 11 sezonun 9'unu kazanmış olduğunu düşünürsek o açıdan da çok yanlış durmuyor. Ama oyun olarak farkı açması Allah ömür versin daha yeni başlıyor.
Anladım ben seni sıkıntı yok onda.

Türkiye'de herkes Fatih Terim olmak istiyor, yeri geliyor mimiklerni bile taklit ediyorlar, bazılarında sevgi, saygı bazılarına egoistik ve kıskançlık olarak çıkıyor. Fener de 20 yıldır Fatih Terimini arıyor, çok denediler, tam bulduk dedikleri anda kimi zaman Terimin kendisi kimi zaman da kulübün iradesi ve ismiyle hop dedik. Erol da bunun son halkası bence geçen yıl kurdukları üstünlükte kupa maçındaki fazla rotasyonun etkisi büyüktü yoksa deplasmanda 2 yemezdik. 4-1lik maçta da daha iyi taraf olmamıza rağmen bireysel htalar, altı pastan kaçan goller yüzünden farka gitti. 1-0 yendiğimiz maçta üstünlerdi bayağı ama o maçı da biz kazandık gariptirki.

Bir de sen de farkındasın Alanya ligin en iyi 3 takımından biriydi aslında geçen sene, isimleri farklı olsa şampiyonluğa da oynayabilirlerdi, kadro olarak da en iyilerden biriydiler ve oyuncuları da sakatlık yüzü bile görmedi pek.

Ha baskı da azdı. Abdullah Avcı 2000de bizim başarılara sevinen bir Terimciyken, 2018de Terim'e rakip olduysa bu baskı olmamasıyla da ilişkiliydi mesele zira baskı olan yere gidince 10 hafta sonra indiriyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt