Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.474
- 8.836
- 1.698
Şimdi 1 arda ve 1 emre kılıçla takım düzelmiş mi oldu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Falcao yerine konuşuyorum tabi ki kanat için değil bu adam eziklere golcü diye geldi, bende zaten Diagne ile kıyaslama yaptım, kanat içinde çok ama çok farklı düşünmezdim açıkçası, pas yapamayan top kontrolü üst düzey olmayan, top saklama konusunda seviye olarak geride olan adamla olmaz bu sistemde Onyekuru Bruma Rodriguez le de olmaz, bu oyuncuların siseme bağlılığı sadece defans arkası koşu ve çalım bizim istediğimiz bunlar değil, Manu çıktı karşına bu sistemle değil korkak savunma takımı çıkarıp şunu bunu çıkaralım taktiğiyle olur diye diyorsun ama o futbol bizi bitiriyor bunlar benim düşüncem tabi ki zaman bir fikri haklı çıkaracaktır tabi.Ardanın yaptığı işi Samatta yapamaz mı diyorsun netleştirelim de?
Hoca 10 kere ister şu an Samatta gibi adamı, herkes pasör olmak zorunda da değil bu yapılarda.
Luyindama döndü,sağ bek gidip gelen bir adam.Taylan seri+leminadan daha faydalı oynuyor.Şimdi 1 arda ve 1 emre kılıçla takım düzelmiş mi oldu![]()
Hoca Tavşanı şapka dan çıkardı,Şimdi 1 arda ve 1 emre kılıçla takım düzelmiş mi oldu![]()
Oynasa ne yazarBugün covid testi
Yarin medi check
Pazar anca Yedekte olur
Iste Ze Luis'i de almaya calisiyorlarBen Falcao yerine konuşuyorum tabi ki kanat için değil bu adam eziklere golcü diye geldi, bende zaten Diagne ile kıyaslama yaptım, kanat içinde çok ama çok farklı düşünmezdim açıkçası, pas yapamayan top kontrolü üst düzey olmayan, top saklama konusunda seviye olarak geride olan adamla olmaz bu sistemde Onyekuru Bruma Rodriguez le de olmaz, bu oyuncuların siseme bağlılığı sadece defans arkası koşu ve çalım bizim istediğimiz bunlar değil, Manu çıktı karşına bu sistemle değil korkak savunma takımı çıkarıp şunu bunu çıkaralım taktiğiyle olur diye diyorsun ama o futbol bizi bitiriyor bunlar benim düşüncem tabi ki zaman bir fikri haklı çıkaracaktır tabi.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi Yani tisserand 2 diyollar 4 cikti xdElabdellaoui, Luyimdama, Arda, Emre ve Taylan.Şimdi 1 arda ve 1 emre kılıçla takım düzelmiş mi oldu![]()
Bu kadro bu sene nereye kadar gider sence rdas? ben onu söylemeye calisiyorumda 2 maç kazandık diye yönetim bu kadar rahat olamazLuyindama döndü,sağ bek gidip gelen bir adam.Taylan seri+leminadan daha faydalı oynuyor.
prd omari unutmusumElabdellaoui, Luyimdama, Arda, Emre ve Taylan.
not: yönetimin herhangi başarısı yoktur.
Sistemsel bazda problem yok da bu tarz pırpır adama şu an ziyadesiyle ihtiyaç var, defans arkası koşu önemli bir tehdit şu an ona koşacak adam yok takımda.Ben Falcao yerine konuşuyorum tabi ki kanat için değil bu adam eziklere golcü diye geldi, bende zaten Diagne ile kıyaslama yaptım, kanat içinde çok ama çok farklı düşünmezdim açıkçası, pas yapamayan top kontrolü üst düzey olmayan, top saklama konusunda seviye olarak geride olan adamla olmaz bu sistemde Onyekuru Bruma Rodriguez le de olmaz, bu oyuncuların siseme bağlılığı sadece defans arkası koşu ve çalım bizim istediğimiz bunlar değil, Manu çıktı karşına bu sistemle değil korkak savunma takımı çıkarıp şunu bunu çıkaralım taktiğiyle olur diye diyorsun ama o futbol bizi bitiriyor bunlar benim düşüncem tabi ki zaman bir fikri haklı çıkaracaktır tabi.
Sülalesine zipladigimin sikecisi xd. Sen sike transferleri yapip 6-7 senedir bir teneke bile alamadin .d66YozgatFB - 24.09.2020 10:37![]()
https://www.gscimbom.com/threads/transfer-nobeti.209634/page-323
Muhasebeciler![]()
Kudurmaya devam edin lan. Seneye de Frey´i 20´ye satariz![]()
sizi bi haxball odası acıp küfürleştirsek kım kazanırSülalesine zipladigimin sikecisi xd. Sen sike transferleri yapip 6-7 senedir bir teneke bile alamadin .d
Deliler ile ugrasamazsin. Adamlar 7 senedir bitmis, ama halen GS cökecek, Terim kacacak diyorlar xd. Söyle salaklardan ne beklersinsizi bi haxball odası acıp küfürleştirsek kım kazanır
Bunları ali koç mu aldı takıma getirdi?Elabdellaoui, Luyimdama, Arda, Emre ve Taylan.
not: yönetimin herhangi başarısı yoktur.
Bunların kaç yabancısı oldu şimdi Perotti ile de anlaşmışlar galiba seneye sanmıyorum sınır falan gelsin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi