Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardanın yaptığı işi Samatta yapamaz mı diyorsun netleştirelim de?

Hoca 10 kere ister şu an Samatta gibi adamı, herkes pasör olmak zorunda da değil bu yapılarda.
Ben Falcao yerine konuşuyorum tabi ki kanat için değil bu adam eziklere golcü diye geldi, bende zaten Diagne ile kıyaslama yaptım, kanat içinde çok ama çok farklı düşünmezdim açıkçası, pas yapamayan top kontrolü üst düzey olmayan, top saklama konusunda seviye olarak geride olan adamla olmaz bu sistemde Onyekuru Bruma Rodriguez le de olmaz, bu oyuncuların siseme bağlılığı sadece defans arkası koşu ve çalım bizim istediğimiz bunlar değil, Manu çıktı karşına bu sistemle değil korkak savunma takımı çıkarıp şunu bunu çıkaralım taktiğiyle olur diye diyorsun ama o futbol bizi bitiriyor bunlar benim düşüncem tabi ki zaman bir fikri haklı çıkaracaktır tabi.

Ben Falcao yerine konuşuyorum tabi ki kanat için değil bu adam eziklere golcü diye geldi, bende zaten Diagne ile kıyaslama yaptım, kanat içinde çok ama çok farklı düşünmezdim açıkçası, pas yapamayan top kontrolü üst düzey olmayan, top saklama konusunda seviye olarak geride olan adamla olmaz bu sistemde Onyekuru Bruma Rodriguez le de olmaz, bu oyuncuların siseme bağlılığı sadece defans arkası koşu ve çalım bizim istediğimiz bunlar değil, Manu çıktı karşına bu sistemle değil korkak savunma takımı çıkarıp şunu bunu çıkaralım taktiğiyle olur diye diyorsun ama o futbol bizi bitiriyor bunlar benim düşüncem tabi ki zaman bir fikri haklı çıkaracaktır tabi.
Iste Ze Luis'i de almaya calisiyorlar

ok.gif
66YozgatFB - 24.09.2020 10:37

Muhasebeciler
biggrin.gif

Kudurmaya devam edin lan. Seneye de Frey´i 20´ye satariz
biggrin.gif

Sistemsel bazda problem yok da bu tarz pırpır adama şu an ziyadesiyle ihtiyaç var, defans arkası koşu önemli bir tehdit şu an ona koşacak adam yok takımda.

İstedim belli... Kanat No: V
20200924_101102-COLLAGE.webp

Takım'da rüzgar hızında bir adet Black Panther olunca daha rahat kazanıyoruz. Ayrıca izleme zevki açısından da olumlu bir hareket.

Emre Kılınç ile beraber ve bu kaliteli Bek'ler ile her takımı dağıtırız Lig'de.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt