- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maaşları ödemeye devam etsinler.
Bana çok çelimsiz geldi zaten Garcia, ben daha kora kor, temaslı mücadeleye açık, biraz da şutu olan biri gelsin istiyorum admirim.City'de oynadığı yok yav, alttan gelen de bir ton yetenekli adam var zaten City Jadon Sancho gibi über yeteneği bile yok pahasına verdi Dortmund'a geçmişte.
Aleix Garcia bence iyi olmaz, 2 pas atar eder de onun yerine Kuzyaev, Lusamba falan gelse daha iyi, geçen yılı iyi geçirmesine rağmen kontrat alamaması da ayrıca kuşku verici.
O değil de Gedson ne olacak yav, oynama şansı da azaldı iyice?
Hem de 1.5a mı ne , bi de saçma sapan topçular için 2-3 kiralama bedeli isteniyo bizden.Florentino 40-50 mlik adam ona bile 1.5 verilmiş.Monaco Benficadan Florentinoyu kiralamis.
Ahodou diye bir ön liberolari var. 2 sene önce 14e almislar ve bu sezon tek 34 dakika forma sansi bulmus. Son mac kadroya bile almamis ve yerine 2 tane 18 yasindaki orta saha yedekteymis.
Is yaparmi biz de? Monacospor kardes takimimiz sonucta.
Onun piyasasi arta dursun biz fiyatlarin duşmesini bekliyoruzJens Petter Hauge dün çok iyi oynamış piyasasını iyice arttırmıştır..
Bana çok çelimsiz geldi zaten Garcia, ben daha kora kor, temaslı mücadeleye açık, biraz da şutu olan biri gelsin istiyorum admirim.
spurs forumlarında Gedson kiralık gidebilir diyorlar aslı astarı var mı bilmiyorum ama Mou'nun sistemine şu anda oturacak gibi değil. Hatta Bergwjin bile kendini başka kulüpte bulabilirmiş.

Hem de 1.5a mı ne , bi de saçma sapan topçular için 2-3 kiralama bedeli isteniyo bizden.Florentino 40-50 mlik adam ona bile 1.5 verilmiş.
bu adam burda o kadar övülüyor ki bu adamın hala bir takımla anlaşmaması garip bir defosu olabilir sankiBu Aleix Garcia Emre Çolak'tan bile güçsüz görünüyor
Biz şimdi Marcao’nun ocak ayında satılmasına güvenip 15-20 milyon euroluk transfer yapabilir miyiz? Al - Sat dengesini sezon sonuna kadar kurmuş olmamız yeterli mi? Yoksa satmadan aldığımız adama lisans çıkaramama, ligde/Avrupa’da oynatamama gibi bir durum söz konusu mu? @Keramettin TANRIVERDİ
Gedson hala kiralık ama hakları Spurs'da. Bizim Kostas'ta yaptığımız gibi yapılabilir sanki. Bergwjin yok pahasına oynuyor admirim 2 milyon bile değil maaşıMaaşı da azdır ha verseler keşke :/