Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'de oynadığı yok yav, alttan gelen de bir ton yetenekli adam var zaten City Jadon Sancho gibi über yeteneği bile yok pahasına verdi Dortmund'a geçmişte.

Aleix Garcia bence iyi olmaz, 2 pas atar eder de onun yerine Kuzyaev, Lusamba falan gelse daha iyi, geçen yılı iyi geçirmesine rağmen kontrat alamaması da ayrıca kuşku verici.

O değil de Gedson ne olacak yav, oynama şansı da azaldı iyice?
Bana çok çelimsiz geldi zaten Garcia, ben daha kora kor, temaslı mücadeleye açık, biraz da şutu olan biri gelsin istiyorum admirim.

spurs forumlarında Gedson kiralık gidebilir diyorlar aslı astarı var mı bilmiyorum ama Mou'nun sistemine şu anda oturacak gibi değil. Hatta Bergwjin bile kendini başka kulüpte bulabilirmiş.

Serbest durumda olup bu dakikaya kadar hala bir takımla anlaşmamış oyunculara şüpheyle bakıyorum.

Fenerbahçe'nin 2 sene önce güle oynaya aldığı Diego Reyes geliyor aklıma. Aynı soru işaretleri vardı ve oyuncu patladı.

Monaco Benficadan Florentinoyu kiralamis.

Ahodou diye bir ön liberolari var. 2 sene önce 14e almislar ve bu sezon tek 34 dakika forma sansi bulmus. Son mac kadroya bile almamis ve yerine 2 tane 18 yasindaki orta saha yedekteymis.

Is yaparmi biz de? Monacospor kardes takimimiz sonucta.
Hem de 1.5a mı ne , bi de saçma sapan topçular için 2-3 kiralama bedeli isteniyo bizden.Florentino 40-50 mlik adam ona bile 1.5 verilmiş.

Bana çok çelimsiz geldi zaten Garcia, ben daha kora kor, temaslı mücadeleye açık, biraz da şutu olan biri gelsin istiyorum admirim.

spurs forumlarında Gedson kiralık gidebilir diyorlar aslı astarı var mı bilmiyorum ama Mou'nun sistemine şu anda oturacak gibi değil. Hatta Bergwjin bile kendini başka kulüpte bulabilirmiş.

Maaşı da azdır ha verseler keşke :/

1601031215984.webp

Biz şimdi Marcao’nun ocak ayında satılmasına güvenip 15-20 milyon euroluk transfer yapabilir miyiz? Al - Sat dengesini sezon sonuna kadar kurmuş olmamız yeterli mi? Yoksa satmadan aldığımız adama lisans çıkaramama, ligde/Avrupa’da oynatamama gibi bir durum söz konusu mu? @Keramettin TANRIVERDİ

Biz şimdi Marcao’nun ocak ayında satılmasına güvenip 15-20 milyon euroluk transfer yapabilir miyiz? Al - Sat dengesini sezon sonuna kadar kurmuş olmamız yeterli mi? Yoksa satmadan aldığımız adama lisans çıkaramama, ligde/Avrupa’da oynatamama gibi bir durum söz konusu mu? @Keramettin TANRIVERDİ

Avrupa'da oynatamazsın - bilançoya sokan adamı. Ligde oynatırsın.

Ligde de güya oynatamayacaklardı, fener denilen kevaşe kulüp limitinin 3 katına falan çıktı şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt