Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.273
Evet ben izliyorum... Nice - Troyes maci
Sneijder var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ben izliyorum... Nice - Troyes maci
Gelmemis. zaten forumdan aldığım bilgilere göre menezin 2 tık altı ve Q7 den iyi değilmiş o yüzden fazla ilgilenmiyorum o transferle asamuahı bekliyom !!!1
Sneijder var mı ?
Var ama tribunde... Oglun saclarinida baglamis...
Not: Simdi Favre bizim hocamiz olsaydi, sizde su maci izlemis olsaniz (ilk 25 dk haric) Favreyi koyune yolladiydiniz.. Bu koylu futboldan anlamiyor, yollayin geri koyune diye(sozum sana degil Emre, Tudor a ve daha once JOR a koylu diyenlere). Troyes bassak geciyor resmen adamlarla).
İyi de Guiliano Genel Havacılık Terminalinden çıkartıldı. Ana terminalden değil ! Bu salak taraftarlar niye hala bekliyorlar burada anlamıyorum. Adamların hayatı timsah düzeninde geçiyor.
Bende ilk yarinin son 10dksini izledim adamlar pozisyonlara bile giremiyorlar.
Levent kardes, var mi bi rezervasyon yarin icin? Malum kaynaklar yarin feghouli gelecek diyor...
Eger buradaki 3-5 saklabandan dolayi bilgi paylasmak istemiyorsan pm atabilirsin. Simdiden tesekkürler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi karistirmak istiyorlar iste herzamanki gibi. Bizim taraftarda bunlara canak tutuyor tipki beyaz futboldakiler gibi. JOR soyle JOR Boyle dediler, fizik egitmeni kovun gitsin dediler sonra JOR kovulunca biz demedik taraftar dedi/istedi ayagina yattilar milleti galeyana getirdikten sonraTudor Asamoah yerine Strinici istiyor diyen duyumcularin cogu bi kac gün önce Asamaoahyi Tudor bizzat kendisi istiyor diye yaziyorlardi.
Onunda birsey bildigi yok rdas... Once buraya geldi ne yarin ne pazar gelecek dedi ardindan baska bi konuda ben duyum almistim 12 agustos gelecek dedi... Karar ver artik diye sordum ama cevap gelmedi hala, bayagida oldu yani yazali
Yaw hehe de gec![]()
Adamım Asamoah gelsin de alem topçu görsün. Juventus da adam olsun artık sevenleri ayırmasın.