Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bu Maximin cok klas oyuncu be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor geliyor. Önünde de Arda oynayacak gibi.
Abi kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin, isteyen girer profiline attığın mesajları okur. Bitmez bu çünkü her aklına esen hedef alacak çünkü.Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.
Evet bir bilgim yok. Olsa da burada paylaşmayacağımı beyan etmiştim. Algı sorununuz var ise ona ben yardımcı olamam.
Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.
Evet bir bilgim yok. Olsa da burada paylaşmayacağımı beyan etmiştim. Algı sorununuz var ise ona ben yardımcı olamam.

Şu anda çalışıyorum. Kim ne yazmış, diye açıkçası kontrol etme fırsatı bulamıyorum. Belki bu benim eksikliğim gidermek için de elimden geleni yapıyorum. Lakin bir yandan çalışırken bir yandan da forumda neler oluyor diye bakmak açıkçası oldukça zor oluyor. Operasyon içinde olduğumuz zaman sizin bir isteğiniz ile ilgili bir mesajı görme olasılığım oldukça düşüyor.Mentionladığınız zaman girdiğimde mesajlara cevap vermeye de gayret ediyorum. Neyse yanlış anlamış isem özür dilerim.
Vallaha Arda'yı hala istemiyorum, isteyesim gelmiyor. Asamoah gelsin benim için yeterlidir. Arda işi ciddiye binerse onu o zaman ayrıca konuşuruz. Şu an ciddi değil bence o iş.
Bilgin yoksa yarın veya pazar gelmeyecek deme. Birşey biliyorsan da söyle. Rezervasyon iptal edildi diye kızmıyor millet, bu tarz birbiri ile çelişen mesajlarına kızıyor. Misal gecen de 'bekleyin bekleyin' diye kinaye iceren bir mesajin vardi. Duyumcu değilsin anladık, kimse seni duyumcu olarak lanse etmedi zaten. Uçak konusunda bilgin var mı yok mu onu soruyorlar sadece.Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.