Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LİG BASLİYOR ELİMİZ AYAGİMİZA VEYA OLMADİK YERLERİMİZE GİDİYOR HEYECAN DORUKTA diyen kaç futbol sevdalısı gsc serverlarinda onlayn

Feghouli & Asamoah gelsin transfer kapansın, yeter.

Fanatik gazetesine bak ? İlk olarak taraftarın gösterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Giuliano Victor De Paula, takımımızın kalitesine de vurgu yaptı. Takımımız diyo senin takımın şerefsiz fanatik o takım benim takımım değil

C0jI_VgXcAAZFIo

Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.
Evet bir bilgim yok. Olsa da burada paylaşmayacağımı beyan etmiştim. Algı sorununuz var ise ona ben yardımcı olamam.
Abi kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin, isteyen girer profiline attığın mesajları okur. Bitmez bu çünkü her aklına esen hedef alacak çünkü.

Şimdi burayı elestirecem diye uğraşanlar okusun velev ki bu adam trollemis olsun, sahte duyum versin yeri geldi burada moderatorken trolledik milleti, adminler trolledi işin gırgırı bu. Burada gelip Nevzat ne dedi Ali Naci ne açıkladı diye izdiham yaratılıyor her gün farklı tarih atıyorlar ama yeri geliyor bir sonrakine inaniliyor. Boş yapmayı bırakalım sürekli tarih verip prip yapan çıkarsa ona hep beraber yuklenelim. Levent abi yıllardır ne duyduysa geldi buraya bize söyledi. Duyumcu arıyoruz olanı da linç ediyoruz, neyin peşindeyiz acaba

Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.
Evet bir bilgim yok. Olsa da burada paylaşmayacağımı beyan etmiştim. Algı sorununuz var ise ona ben yardımcı olamam.

Kusura bakma rdas da senin bu dediklerini ben zaten belirtmistim onceden, mesajlarima bakarsan gorursun... Rezervasyon yapildi dedi bilet alindi demedi dedim... Algilama ile bi problemim yok cok sukur ;)

Sadece bu arkadas senden bilgi istedi, zaten bilgi vermiyorsun + burada cumartesi de pazarda gelmeyecek dedin ardindan baska bi konuda ben duyum vermistim 12 agustosta gelecek gibi birseyler demistin (tam olarak boyle olmasada, zaten Karar ver diye alintilamistim o yazini) cevap vermedin, bende bunu bu arkadasa acikladim.. Ne kotu bi niyetim vardi nede baska birsey...

Not: Yaw hehe olayida buradaki paylastigin mesajin sonrasinda baska konuda 12 agustos muhabbeti ile alakaliydi... Senden cevap gelmeyince yaw hehe dedim ne yapayim :hat:

Şu anda çalışıyorum. Kim ne yazmış, diye açıkçası kontrol etme fırsatı bulamıyorum. Belki bu benim eksikliğim gidermek için de elimden geleni yapıyorum. Lakin bir yandan çalışırken bir yandan da forumda neler oluyor diye bakmak açıkçası oldukça zor oluyor. Operasyon içinde olduğumuz zaman sizin bir isteğiniz ile ilgili bir mesajı görme olasılığım oldukça düşüyor.Mentionladığınız zaman girdiğimde mesajlara cevap vermeye de gayret ediyorum. Neyse yanlış anlamış isem özür dilerim.

Şu anda çalışıyorum. Kim ne yazmış, diye açıkçası kontrol etme fırsatı bulamıyorum. Belki bu benim eksikliğim gidermek için de elimden geleni yapıyorum. Lakin bir yandan çalışırken bir yandan da forumda neler oluyor diye bakmak açıkçası oldukça zor oluyor. Operasyon içinde olduğumuz zaman sizin bir isteğiniz ile ilgili bir mesajı görme olasılığım oldukça düşüyor.Mentionladığınız zaman girdiğimde mesajlara cevap vermeye de gayret ediyorum. Neyse yanlış anlamış isem özür dilerim.

Estagfirullah rdas

Vallaha Arda'yı hala istemiyorum, isteyesim gelmiyor. Asamoah gelsin benim için yeterlidir. Arda işi ciddiye binerse onu o zaman ayrıca konuşuruz. Şu an ciddi değil bence o iş.

Bence oldukça ciddi gibi. Arda kendini ispat için döner. Milli takımda da zafer kazandı sayılır.

Arda ve Denayer son günlerde katılacak bize. Öyle hissediyorum. Lucescu da sürekli oynayacağı takıma gitmesini istemiş deniyor.

Feghouli geç meç geliyor ama onun gibi birini 4,5 milyon euroya almak da büyük başarı bu yönetim bunu nasıl başardı anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgin yoksa yarın veya pazar gelmeyecek deme. Birşey biliyorsan da söyle. Rezervasyon iptal edildi diye kızmıyor millet, bu tarz birbiri ile çelişen mesajlarına kızıyor. Misal gecen de 'bekleyin bekleyin' diye kinaye iceren bir mesajin vardi. Duyumcu değilsin anladık, kimse seni duyumcu olarak lanse etmedi zaten. Uçak konusunda bilgin var mı yok mu onu soruyorlar sadece.

vay be nevzad da kekledi bizi hani KAP açıklaması nevizad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt