Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder var mı ?

Var ama tribunde... Oglun saclarinida baglamis...

Not: Simdi Favre bizim hocamiz olsaydi, sizde su maci izlemis olsaniz (ilk 25 dk haric) Favreyi koyune yolladiydiniz.. Bu koylu futboldan anlamiyor, yollayin geri koyune diye :D (sozum sana degil Emre, Tudor a ve daha once JOR a koylu diyenlere). Troyes bassak geciyor resmen adamlarla).

Var ama tribunde... Oglun saclarinida baglamis...

Not: Simdi Favre bizim hocamiz olsaydi, sizde su maci izlemis olsaniz (ilk 25 dk haric) Favreyi koyune yolladiydiniz.. Bu koylu futboldan anlamiyor, yollayin geri koyune diye :D (sozum sana degil Emre, Tudor a ve daha once JOR a koylu diyenlere). Troyes bassak geciyor resmen adamlarla).

Bende ilk yarinin son 10dksini izledim adamlar pozisyonlara bile giremiyorlar.

İyi de Guiliano Genel Havacılık Terminalinden çıkartıldı. Ana terminalden değil ! Bu salak taraftarlar niye hala bekliyorlar burada anlamıyorum. Adamların hayatı timsah düzeninde geçiyor. :D

Levent kardes, var mi bi rezervasyon yarin icin? Malum kaynaklar yarin feghouli gelecek diyor...

Eger buradaki 3-5 saklabandan dolayi bilgi paylasmak istemiyorsan pm atabilirsin. Simdiden tesekkürler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende ilk yarinin son 10dksini izledim adamlar pozisyonlara bile giremiyorlar.

Ilk 25 dk hizli dikine oynuyorlardi, seyir zevki yuksekti ondan sonra Troyes kontrolu aldi eline.. Nice anca kontra oynayabiliyor... Bizimkiler olsa Favreyi simdi koyune yollamislardi Futboldan anlamiyor diye :D

Levent kardes, var mi bi rezervasyon yarin icin? Malum kaynaklar yarin feghouli gelecek diyor...

Eger buradaki 3-5 saklabandan dolayi bilgi paylasmak istemiyorsan pm atabilirsin. Simdiden tesekkürler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onunda birsey bildigi yok rdas... Once buraya geldi ne yarin ne pazar gelecek dedi ardindan baska bi konuda ben duyum almistim 12 agustos gelecek dedi... Karar ver artik diye sordum ama cevap gelmedi hala, bayagida oldu yani yazali

Yaw hehe de gec :hat:

Son düzenleme:
maxresdefault.jpg

DG9xdCJXsAY1YIh.jpg

Badouuuuuuuuuuuuuuu

Tudor Asamoah yerine Strinici istiyor diyen duyumcularin cogu bi kac gün önce Asamaoahyi Tudor bizzat kendisi istiyor diye yaziyorlardi.

Adamım Asamoah gelsin de alem topçu görsün. Juventus da adam olsun artık sevenleri ayırmasın.

Carole ve linnes italyada Serie Bde bile oynayamazlar, strincic cöp futbolcu degil, tabi asamoah sonuna kadar zorlanmali o ayri

Tudor Asamoah yerine Strinici istiyor diyen duyumcularin cogu bi kac gün önce Asamaoahyi Tudor bizzat kendisi istiyor diye yaziyorlardi.
Bizi karistirmak istiyorlar iste herzamanki gibi. Bizim taraftarda bunlara canak tutuyor tipki beyaz futboldakiler gibi. JOR soyle JOR Boyle dediler, fizik egitmeni kovun gitsin dediler sonra JOR kovulunca biz demedik taraftar dedi/istedi ayagina yattilar milleti galeyana getirdikten sonra

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onunda birsey bildigi yok rdas... Once buraya geldi ne yarin ne pazar gelecek dedi ardindan baska bi konuda ben duyum almistim 12 agustos gelecek dedi... Karar ver artik diye sordum ama cevap gelmedi hala, bayagida oldu yani yazali

Yaw hehe de gec :hat:

Şimdi bak cevap vermek isterdim lakin ikili tartışmalara girmemeye,insanları da kırmamaya özen gösteren biriyim. Ben duyumcu olmadığımı üstüne basa basa en az 100 kez söylemişimdir. Hiç bilet rezervasyonu yapıp iptal etmediniz mi Allah aşkına siz ? Bu kadar niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ? 12 Ağustos'da gelecek diye birinden duyduğumu söylemiş ama itibar etmediğimi de belirtmiştim. Meğer mi o şahsiyetin dediği doğru gibi geldi. İkincisi iptal edilen rezervasyon ile ilgili kendinize bir suçlu arayacak durumda iseniz bunu bana değil o rezervasyonu iptal eden kimler ise onlara başvurunuz, kimsenin gözünde işim yada verdiğim bilgiler ile ilgili ne yükselmek nede yerilmek gibi bir beklentim yoktur.
Evet bir bilgim yok. Olsa da burada paylaşmayacağımı beyan etmiştim. Algı sorununuz var ise ona ben yardımcı olamam.

Kwadwo Asamoah out, Leonardo Spinazzola in -Juvefc.com

According to Goal Italia journalist Romeo Agresti, Juve are pushing for Spinazzola’s return and this could in turn facilitate Kwadwo Asamoah’s move to Galatasaray.

Agresti reports that the Ghanaian midfielder has an agreement in place for a €2.6m salary, however the Turkish side are yet to agree terms with Juventus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt