Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Feghouli Arda yüzünden açıklanmıyor arkadaşlar. Rezillik diz boyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kız davası mı?Feghouli Arda yüzünden açıklanmıyor arkadaşlar. Rezillik diz boyu.
Fegu ile Arda'nın hiçbir alakası yok. Hoş her şeyi israile bağlayan millet buna da kılıf bulur şimdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani ne yazalım şöyle yazalım
hiç bir takımda oynamıyorum futbolu bıraktım dese değişmezArdayı Fenerbahçe kiralamak istiyor dense Arda hain ve karaktersiz,Galatasaray kiralamak istese karaktersiz,Galatasaraya gelmeyeceğim Avrupada kalmak istiyorum dersede hain ve karaktersiz olur bir çoğuna göre
Feghouli Arda yüzünden açıklanmıyor arkadaşlar. Rezillik diz boyu.
Arda Turan: ”Futbol hayatımı Barcelona’da bitirmek istiyorum” (Radyospor)
Arda Turan: ”Futbol hayatımı Barcelona’da bitirmek istiyorum” – TrendFutbol
Çok affedersiniz ama asamoah nah gelir.
Arda Turan: ”Futbol hayatımı Barcelona’da bitirmek istiyorum” (Radyospor)
Arda Turan: ”Futbol hayatımı Barcelona’da bitirmek istiyorum” – TrendFutbol
Ardayı Fenerbahçe kiralamak istiyor dense Arda hain ve karaktersiz,Galatasaray kiralamak istese karaktersiz,Galatasaraya gelmeyeceğim Avrupada kalmak istiyorum dersede hain ve karaktersiz olur bir çoğuna göre
Emre gibi bir değeri daha yedirmeye gerek yok ardaya hayır deme lüksüne sahip bir kadro kalitemiz yok yada gidip 34 lük ribery alınacak bu sene yeni hajroviçlere artık tahammülümüz yok banko oynayacak adam lazımArdayı Fenerbahçe kiralamak istiyor dense Arda hain ve karaktersiz,Galatasaray kiralamak istese karaktersiz,Galatasaraya gelmeyeceğim Avrupada kalmak istiyorum dersede hain ve karaktersiz olur bir çoğuna göre