Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli Arda yüzünden açıklanmıyor arkadaşlar. Rezillik diz boyu.

Ulan adam akıllı bir transfer dönemi geçirirken şu Arda transferi ile bir çuval inciri berbat edecekler.Canın cehenneme Dursun.Geldiğin güne lanet olsun.

Arda > Feghouli

Sırf son zamanlarda göz önünde diye futbolculuk özelliklerini görmezden gelmeyin. 40 milyon euroya barcelona'ya transfer olmus bi adamdan bahsediyoruz

..
0471d4c3f57a3e1bd750e1caa35907cb.jpg

Hele 66 muhabbeti yokmu öldürüyor beni
Formaya sover bilmem ne forması gibi der

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki de tarihimizin en iyi dönemini yaşamak üzereyken bizi tüpçüye satıp giden terime ölüp bitip arda'ya da sövüp saymak da baya iki yüzlülük gibi geliyo bana.Ne kadar dingil olursa olsun terim gibi satıp gitmedi en azından bizi.

Aynen Feghouli Arda yüzünden gelmiyor. Hadi biraz böyle düşünüp sövünde rahatlarsınız belki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardayı Fenerbahçe kiralamak istiyor dense Arda hain ve karaktersiz,Galatasaray kiralamak istese karaktersiz,Galatasaraya gelmeyeceğim Avrupada kalmak istiyorum dersede hain ve karaktersiz olur bir çoğuna göre
Emre gibi bir değeri daha yedirmeye gerek yok ardaya hayır deme lüksüne sahip bir kadro kalitemiz yok yada gidip 34 lük ribery alınacak bu sene yeni hajroviçlere artık tahammülümüz yok banko oynayacak adam lazım

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt