Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adem çakar benim için bitmiştir şuraya bak ardayı istiyor
"takımının kanser tedavisi tam olmuşken; tekrar bir kanser hücresine bırakmak nasıl bir mantık ?"
arif ulu
Terim özür dilerse Arda buyukluk gösterip affeder diye düşünüyorum.
3'Ü 1 ARADA...
Arda Turan, Feghouli ve Asamoah.. Ortak noktaları Ahmet Bulut üzerinden yapılacak tranfserler olmaları..
Nevzat
Bulut Transferleri çoğu zaman olumlu sonuçlanıyor.3'Ü 1 ARADA...
Arda Turan, Feghouli ve Asamoah.. Ortak noktaları Ahmet Bulut üzerinden yapılacak tranfserler olmaları..
Nevzat
Terim büyük kaptandan özür dilemediği muddetce bu kulübün kapısının önünden geçemez bilader.Olm sen kimsin ya adamı hasta etme
Terim büyük kaptandan özür dilemediği muddetce bu kulübün kapısının önünden geçemez bilader.
biri sağ kanat öteki sol kanat.
ne alakları var ki_?
Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'a botokslu diyemezsin terbiyesiz.Murat Kara bu bebe botokslunun oğlu filan herhalde Terim'e bu kadar hakaret edip ceza almadığına göre.
Milli takımda o 3 almış bu 5 almış ne önemi varneyi yansıtmış ? Prim konusu ise eger tek başına mı sorun cıkarmış? Diğer sorun cıkaranların sözünü bile etmiyor medya, hepsi takimlarının goz bebegi.
gercekten enteresan bir taraftar profilimiz var. Sonra vay efendim neden başarısız olduk. Barcelona'nın galatasaray aşığı topcusunu tüpcünün takımında sorun cıkardı diye istememek sacmalığın daniskasıdır.
nokta net
Katılıyorum. Arda'yı medyanın önüne atıp tüpçünün uşağı olmuştur. Ama hayat işte, 1 ay sonra kendini de medyanın kucağında, kapının önünde bulmuşturTerim büyük kaptandan özür dilemediği muddetce bu kulübün kapısının önünden geçemez bilader.
Mayısta şampiyonluk kupası büyük kaptanın elinde yükselince sen sevinme sakın.Mayıs ta görürüz.bu botoksluların hayalleri beni gülmekten öldürecek.