Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barça'da 30 maçta görev alıp 20 gole direkt etki
14/15 te atletico ile 46 maçta oynamış ne istiyoruz daha kalite işte..

Gelirse üzerimize düştüğü gibi destekleriz, baktık yanlış işlerin içinde, o zamanda tepkimizi koyarız ve bir daha gelemez. Basit bir olay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3'Ü 1 ARADA...
Arda Turan, Feghouli ve Asamoah.. Ortak noktaları Ahmet Bulut üzerinden yapılacak tranfserler olmaları..

Nevzat

Ahmet Bulut Feghouli,Asamoah ve Arda transferleri ile vurgun yapacak...yeter ki böyle oyuncularla yap

Terim sorunsuz adammi gel gorim milliyetçi hukumetçi terimin kalemini tayyip bile kirdiysa bu adam burda kendini patron gormezmi. Bana kalsa ikiside gelmesin koskoca camia bunlarami kaldi

17/18 Arda Turan gelir
18/19 Fatih Terim gelir
19/20 Ünal Aysal gelir

Moderatör tarafında düzenlendi:
neyi yansıtmış ? Prim konusu ise eger tek başına mı sorun cıkarmış? Diğer sorun cıkaranların sözünü bile etmiyor medya, hepsi takimlarının goz bebegi.
gercekten enteresan bir taraftar profilimiz var. Sonra vay efendim neden başarısız olduk. Barcelona'nın galatasaray aşığı topcusunu tüpcünün takımında sorun cıkardı diye istememek sacmalığın daniskasıdır.
nokta net
Milli takımda o 3 almış bu 5 almış ne önemi var
Önemi varsa cehenneme kadar yolu var
Kimmiş gözbebeği olan adamlar
Burak mı caner gökhan hangisi

Vay efendim 12 ml kazandırmış
Galatasaray ona neler kazandırdı hiç düşünmüş mü bunları söyleyenler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim büyük kaptandan özür dilemediği muddetce bu kulübün kapısının önünden geçemez bilader.
Katılıyorum. Arda'yı medyanın önüne atıp tüpçünün uşağı olmuştur. Ama hayat işte, 1 ay sonra kendini de medyanın kucağında, kapının önünde bulmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt