Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya, Nasri'yi istiyormuş. İnanılır gibi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasri'yi de Antalya'ya kaptırırsak Cenk Ergün gidip kendini en yakın köprüden aşağıya atsın

Bilhassa Dursun başkanımın Feghouli konusundaki açıklamaları içime su serpti. Bu aşamadan sonra mümkünü yok yatmaz bu transfer.

Kesin yattı arkadaş. Bende bugüne kadar gelecek diyordum ama artık olmaz bu iş. Pürüz var belli. O pürüz bizden kaynaklanıyor, ödeme olabilir. Zaten oyuncunun alacağı var diye oyalıyorlardı. Oyuncunun alacağı varsa, buraya gelip katılırdi takıma ve FIFAya giderdi. Resmen yalan atıyorlar alacağı var diye.

Millet kin kusmak için pusuda yatıyormuş, biraz daha sabır arkadaşlar.. Yarın belli olur durumlar

şu ünal aysal adaylıgını açıklasa da umutlu olsak gelecek için

Yapma, aysalı başarılı kulan albayrak dürüst terim üçlüsüdür bunlar gittikten sonra aysalın yaptıklarını gördük ontiverolar falan Faruk Süren ya da onun gibi futboldan anlayan biri lazım aysal futbolun f sini bilmiyordu tulunla birlikte batırdılar

Kesin yattı arkadaş. Bende bugüne kadar gelecek diyordum ama artık olmaz bu iş. Pürüz var belli. O pürüz bizden kaynaklanıyor, ödeme olabilir. Zaten oyuncunun alacağı var diye oyalıyorlardı. Oyuncunun alacağı varsa, buraya gelip katılırdi takıma ve FIFAya giderdi. Resmen yalan atıyorlar alacağı var diye.
Gelir yahu bu kadar karamsar olmayın. Oyuncu da bize mahkum bir nevi. Bu aşamadan sonra kim kendisine bu denli yüklü yıllık verir? Bence de haddinden fazla baydı bu mesele ama gelecek elbet.

63f22c1a334fd562400a4d01122fd98d.jpg

Arkadaşlar, bir fenerlinin seni duyamıyorum lalalala diye mesajı vardı, atarsanız sevinirim.

Fb, Neustader kazmasını da 8'e gönderiyorsa bunları FIFA'ya şikayet etmek lazım. Bu kadar da olmaz

Ahmet Bulut:"Ufak tefek sıkıntılar kaldı. Bu akşam çözülürse yarın İstanbul'a gelir"

en kötü alacagını biz veririz.ben 1 saat sonra gelicem haberlerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt