Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sofiane feghouli

işyeri modu

başlık içinde ara

ara
gss radyo
gizle!

kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
(quakerboy -

Feguliiiiiiii

Taraftarda kısa vadeli bakıyor 30-31 yaşında hazır topçu alalım 2 sene şampiyon olalım düzlüğe çıkarız mantığında herkes. 7 tane oyuncu alındı 1 tanesi bile genç değil. İsmi geçenler Asamoah,Strinic,Arda,Ribery,Nani... Herkes günü kurtarmaya bakıyor kimse masal anlatmasın

Taraftarda kısa vadeli bakıyor 30-31 yaşında hazır topçu alalım 2 sene şampiyon olalım düzlüğe çıkarız mantığında herkes. 7 tane oyuncu alındı 1 tanesi bile genç değil. İsmi geçenler Asamoah,Strinic,Arda,Ribery,Nani... Herkes günü kurtarmaya bakıyor kimse masal anlatmasın

Ne güzel işte. Bizim taraftar bjk gibi feda meda kaldırmaz. Her türlü aldırır yeni gelecek başkana. E kulüp batarsa da satılır birine. Piyasamız vardır bence araplarda. Rok boşuna demiyordu bence satın alınacak diye. Yani Galatasaray hiçbir zaman o eziklerin gibi feda dönemine girmez bence.

f38a943817c4706db4d6ce0b38d69132.jpg

Fegholuinin gelmeyeceğini düşünerek
Asamoah nasri paketi yeterli olur diye düşünüyorum
Birde sol stoper

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

köyden indim şehirde filminde bile ali rıza emmiyi bu kadar beklemediler be.

Transferde kesin diye birsey yoktur her zaman ama Feghouli transferi ters teperse fena karisir buralar.
Diarradan beter olur.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Belhanda'yı ve diğerlerini geçtim Galatasaray'da. Badu N'Diaye, bir transfer cinayetidir.Türk futbol tarihine Osmanlıspor'u transfer şampiyonu yazarken Galatasaray'ın kara lekesi olmuştur. Galatasaray toplama takım gibi. Kimse kimseyi tanımıyor..

ertem
inş. kırk yılda bi doğru konusmamıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt