Tolga Karaca
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2017
- 309
- 0
- 316
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi o sene bitiren şey tam da senin yazdigin yani linderoth uzun sakatlığı oldu.Linderoth kaç maç ilk 11de oynadı da ilk 11inde yazıyorsun hocam
Sadece feguli de böyle oldu diğerleri tak diye geldi.guliano 18:30 da istanbulda fark bu işte bizde bugun yarın geliyo yok aksadı bugun burda yarın kesin burda olmadı yarından sonra valla billa burda hep palavra ne bi saat verilebiliyo nede bi gün sinirlerim bozuldu iyice
Olmayacak duaya hala amin diyoruz Polat dönemi Riji geldi adam kimi isteseler aldı ama olmayacağı belliydi, ısrarın sonu hüsran.
Leo Franco
Sabri Meira Servet Caner
Linderoth Elano
Keita Arda Kewell
Baros
Yedek: Orkun - Gökhan - Hakan - Volkan - Topal - Sarp - Ayhan - Barış - Serkan - Aydın - Serkan - Nonda
Bu takım şampiyon olamadı. Hoca değişse işler bu nokta da olmazdı, Riji'de aynı şekilde Lincoln'ü yolladı sonra Keita'yı sattı. Bu da Sneijder'i yolladı yerine gelen Elano patladı, Keita'yı yolladı yeri dolmadı, buda Bruma'yı yolladı yeri dolmaz.
Bu Tudor yüzünden aynı senaryo tekrarlanacak görürsünüz bu takımı şampiyon yapamayacak ve aynı Polat dönemi gibi batak takım olacağız ve yine Terim gelsede kurtarsa diye yalavaracağız, işin kötü yanıda bu kardeşim tarihinin en büyük yatırımını yapıyorsun hocan Tudor olur mu ya ?
Bu Feghouli&Asamoah olayıda Rosicky&Ledesma olayına dönecek gibi tüm benzerlikler mevcut, başkanlarda yiyici tarzı buda ibra edilemeyecek gün gelen Haldun'la Cenk bile benzer durumda, transferde iş bitirici yönetici konumunda peki icraat ?
Son 10 yilimizda hiç bukadar erken bu kadar transfer yapmadık. Eskiden olsa ağustos sonunda 3 son gün 3 adam alırdık unutmayin.aynen işte bazı şeylerde çok geç kalıyoruz.
Niye yazsin bizim taraftar kadar muhasebeci taraftar yeryüzünde yok çünkü.pepe 4.250 sadece maaş alıyor imza parasını bildirmediler tahmini 5.5 alacak deniyor ama basın bunları hiç yazmıyor.
Benzerlikler var ama farklılıklar daha çok. Rijkaard'ın ilk sezonu fırtına gibi girmiştik sezona ama sonra sakatlıklar belimizi bükmüştü.
Linderoth bir kere hiç oynamadı zaten, en azından ben hatırlamıyorum oynadığını
Elano rezaletti adam topa bile dokunmaya üşeniyordu
Meira çok hatalı goller yediriyordu sonrasında devre arasında satıldı, yerine stoper olarak Kewell'ı oynatmak zorunda kalmıştık Atletico maçında ki o da ara ara sakatlanıyordu
Baros da galiba sakatlanmıştı, çünkü Nonda'yı da gönderince elimizde bir tek AL'de oynatamadığımız Jo kalmıştı, santrafor olarak Arda'yı oynatmak zorunda kalmıştık
Bir tek Keita o sezon son maça kadar koştu, bastı elinden gelen her şeyi yaptı. Keita hariç bütün takım döküldü.
Zaten senin en çok güvendiğin adamların çoğu bu halde olunca şampiyon olamaman normal, o şartlara rağmen 3. bitirmiştik sanırım ligi.
Tudor bilmiyorum batırır mı çıkarır mı ama adamın transfer tespitleri çok yerinde. Özellikle fiziksel olarak mücadeleci, kondisyon olarak diri adamlar istiyor. O yüzden aynı sıkıntıyı yaşarız gibi durmuyor (inşallah). Ama taktiksel olarak batırırsa ve önemli mevkilerden 1-2 tanesini boş bırakırsak (sol bek ve stoper şu anda) yine o sezonun tekrarı olur ona bir şey diyemem.
Geçmişten ders çıkarmak güzel ama benzerlik olmayan yerlerden zorla benzerlik çıkarmak da bizim sürekli yaptığımız bir hata.
Sakat değil hastalık. Kemik büyümesi vardı.Bizi o sene bitiren şey tam da senin yazdigin yani linderoth uzun sakatlığı oldu.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzerlikler var ama farklılıklar daha çok. Rijkaard'ın ilk sezonu fırtına gibi girmiştik sezona ama sonra sakatlıklar belimizi bükmüştü.
Linderoth bir kere hiç oynamadı zaten, en azından ben hatırlamıyorum oynadığını
Elano rezaletti adam topa bile dokunmaya üşeniyordu
Meira çok hatalı goller yediriyordu sonrasında devre arasında satıldı, yerine stoper olarak Kewell'ı oynatmak zorunda kalmıştık Atletico maçında ki o da ara ara sakatlanıyordu
Baros da galiba sakatlanmıştı, çünkü Nonda'yı da gönderince elimizde bir tek AL'de oynatamadığımız Jo kalmıştı, santrafor olarak Arda'yı oynatmak zorunda kalmıştık
Bir tek Keita o sezon son maça kadar koştu, bastı elinden gelen her şeyi yaptı. Keita hariç bütün takım döküldü.
Zaten senin en çok güvendiğin adamların çoğu bu halde olunca şampiyon olamaman normal, o şartlara rağmen 3. bitirmiştik sanırım ligi.
Tudor bilmiyorum batırır mı çıkarır mı ama adamın transfer tespitleri çok yerinde. Özellikle fiziksel olarak mücadeleci, kondisyon olarak diri adamlar istiyor. O yüzden aynı sıkıntıyı yaşarız gibi durmuyor (inşallah). Ama taktiksel olarak batırırsa ve önemli mevkilerden 1-2 tanesini boş bırakırsak (sol bek ve stoper şu anda) yine o sezonun tekrarı olur ona bir şey diyemem.
Geçmişten ders çıkarmak güzel ama benzerlik olmayan yerlerden zorla benzerlik çıkarmak da bizim sürekli yaptığımız bir hata.
59 sezonda 61 şampiyonluk başka ülkede olmazdı zaten
Çok yanlış bilgiler yazmışsın. Caner o zamanlar bildiğin Sabri'den daha leşti, Arda artık triplere girmeye başlamıştı, linderoth yoktu desek daha iyi, devre arası Meira apar topar satıldı Kewell Hamburg maçında stoper oynadı, takımın en diri oyuncusu Keita'ydı o da bir yere kadar götürdü. Elanoyu hele hiç yazma sırf taraftara şov olsun diye çok çok gereksiz bir transferdi. Rijkaard çaresizlikten kalitesizlikten elanoyu ön libero oynatmak zorunda kaldı. Yani Rijkaard a sallamadan önce keşke herşeyi noktası noktasına bilseydin. Bizim o sene şampiyon olamamamızın tek sorumlusu leş ortasaha ve defans hattıOlmayacak duaya hala amin diyoruz Polat dönemi Riji geldi adam kimi isteseler aldı ama olmayacağı belliydi, ısrarın sonu hüsran.
Leo Franco
Sabri Meira Servet Caner
Linderoth Elano
Keita Arda Kewell
Baros
Yedek: Orkun - Gökhan - Hakan - Volkan - Topal - Sarp - Ayhan - Barış - Serkan - Aydın - Serkan - Nonda
Bu takım şampiyon olamadı. Hoca değişse işler bu nokta da olmazdı, Riji'de aynı şekilde Lincoln'ü yolladı sonra Keita'yı sattı. Bu da Sneijder'i yolladı yerine gelen Elano patladı, Keita'yı yolladı yeri dolmadı, buda Bruma'yı yolladı yeri dolmaz.
Bu Tudor yüzünden aynı senaryo tekrarlanacak görürsünüz bu takımı şampiyon yapamayacak ve aynı Polat dönemi gibi batak takım olacağız ve yine Terim gelsede kurtarsa diye yalavaracağız, işin kötü yanıda bu kardeşim tarihinin en büyük yatırımını yapıyorsun hocan Tudor olur mu ya ?
Bu Feghouli&Asamoah olayıda Rosicky&Ledesma olayına dönecek gibi tüm benzerlikler mevcut, başkanlarda yiyici tarzı buda ibra edilemeyecek gün gelen Haldun'la Cenk bile benzer durumda, transferde iş bitirici yönetici konumunda peki icraat ?
renktaş sanki atletico değil de hamburgdu galiba3-2 yenilmiştik Kewell defanstı... hoca da bülentti galiba.. ben mi yanlış hatırlıyorum o maçlardan önce Meira satılıp yerine adam alınmadı diye çok kızıyorduk
Zorlayacak tabii ki. Zorlamassa problem asıl. Ağır antrenman yaptırdı diye sakatlanmaz oyuncular. Serdar, Tolga vs o adamlar kronik sakat zaten. Selçuk ise herif 2 yıldır maçta kendini zorlamıyor. Sakatlanması normal. Zorlamasın milleti de ne yapsın. Hanzo dönemindeki gibi her depar atan oyuncunun adalesi mi atsın. Prandelli de böyle ağır antrenmanlar yaptırıyordu. Adamın oyun anlayışı, teknik bilgisi vs ayrı konudur ama Hanzo o yıl komple o adamın ekmeğini yedi. Takım çok iyiydi kondisyon açısından. Ki kaç tane maçı 85-90 arasında kazanmıştık biz...Ben sezon içinde aynı sakatlıklar kaçınılmaz görüyorum, bu adam antreman diye komando eğitimi yaptırıyor resmen ve kredisi 0'a yakın ilk maçı kaybetse istifa nidaları fora yapacak, hazırlık maçları Eleme maçları rezaletiz, adam geldiği günden beri 1 tane oyuncu gelişim göstermedi sürekli düşüş var, istediği tarza uygun isimler var mesela Tolga fizikli kondisyonlu vs. o bile geri gitti, Sinan'ı çok tuttu adamın yürüyecek hali yok bu antrenmanlardan sonra, Yasin sakatlandı onunda maçası yemedi, Selçuk canlı cenaze hafif sakatlıklar geçirdi devamı gelir, Serdar banko sakat geçirir, Koray da yıllardır sadece para alıyor, Ahmet yetersiz, Carole&Linnes dökülüyor, Gomis daha bi icraat yapmadı, Belhanda sakatlık geçirdi, onunda numarasını göremedik, Maicon şuana kadar beklentilerin çok altında, Mariano ilk geldiğinde oynadığı maç verimli antrenmanlar sonrası düşüş var, Fernando ve N'diaye antremansız maça çıktılar aynı Mariano'da olduğu gibi güzel sinyaller verdiler peki antrenmanlardan ve bu adamın taktiklerinden sonra bakalım nasıl olacaklar ? Bu adam oyuncuları kısırlaştırıyor, bir tane oyuncu gösterin Tudor döneminde gelişme kaydetmiş maalesef ben göremiyorum, hepsi bir anda çöpe dönştü ki JOR dönemi vasat üstü isimler mevcuttu şimdi onlarda vasatın altında performans olarak.
Çok yanlış bilgiler yazmışsın. Caner o zamanlar bildiğin Sabri'den daha leşti, Arda artık triplere girmeye başlamıştı, linderoth yoktu desek daha iyi, devre arası Meira apar topar satıldı Kewell Hamburg maçında stoper oynadı, takımın en diri oyuncusu Keita'ydı o da bir yere kadar götürdü. Elanoyu hele hiç yazma sırf taraftara şov olsun diye çok çok gereksiz bir transferdi. Rijkaard çaresizlikten kalitesizlikten elanoyu ön libero oynatmak zorunda kaldı. Yani Rijkaard a sallamadan önce keşke herşeyi noktası noktasına bilseydin. Bizim o sene şampiyon olamamamızın tek sorumlusu leş ortasaha ve defans hattı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi