- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evt bence ketum ve rahat bir herif zaten faslılar falan öyle olur adamların dünya umrunda değil.Türk bayrağğını gördüm sandım bize yaklaşıyo sandım da bence hurafe yapıyoruz adam çok vurdumduymaz gomis belhanda gelmeden paylaştı bi sürü şey ışık verdi bunda hiç bi ışık yok
Bence Valbuena çok iyi transfer. Geçen sezon Beşiktaş maçlarında temposu çok dikkatimi çekmişti. Beğenmiştim adamı o maçlarda. Zenitten gelen oyuncu da fark yaratacak gibi gözüküyor. Aykut Kocaman da ligi biliyor. 1-0 ile uyuta uyuta kazanıyor adam. Ben bizim transfleri de beğeniyorum genel olarak ama Tudor takımda kalırsa maalesef takıma güvenmiyorum.
Barça taraftarı Arda'yı hiç istemiyor. Şu durumda beleşe almamız zor değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konoplyanka bile beğendi bisürü twiti bu adam kendini ne sanıyo cidden sınıyo biziAdamın umrunda değiliz geleceği falan olsa twitter'dan sinyal verir.
Yahu adamın gelse bile akşam ineceği zaten kesin neyin afrasini yapıyorsunuz. Uçak tarifeleri belli. 2200 den önce inen uçak yok.Evet son 1 saat 21 dakika. Feghouli geldin geldin gelmedin daha gelsen de benim için anlamı yok
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok akşam gelecek olsa haber çıkar ondan diyorumYahu adamın gelse bile akşam ineceği zaten kesin neyin afrasini yapıyorsunuz. Uçak tarifeleri belli. 2200 den önce inen uçak yok.
Sabah 1030 uçağına da binmedigine göre
Yahu adamın gelse bile akşam ineceği zaten kesin neyin afrasini yapıyorsunuz. Uçak tarifeleri belli. 2200 den önce inen uçak yok.
Sabah 1030 uçağına da binmedigine göre