Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DG8ZQpbXkAAGiZy.jpg

Gel ulannnn

Türk bayrağğını gördüm sandım bize yaklaşıyo sandım da bence hurafe yapıyoruz adam çok vurdumduymaz gomis belhanda gelmeden paylaştı bi sürü şey ışık verdi bunda hiç bi ışık yok
Evt bence ketum ve rahat bir herif zaten faslılar falan öyle olur adamların dünya umrunda değil.

Bence Valbuena çok iyi transfer. Geçen sezon Beşiktaş maçlarında temposu çok dikkatimi çekmişti. Beğenmiştim adamı o maçlarda. Zenitten gelen oyuncu da fark yaratacak gibi gözüküyor. Aykut Kocaman da ligi biliyor. 1-0 ile uyuta uyuta kazanıyor adam. Ben bizim transfleri de beğeniyorum genel olarak ama Tudor takımda kalırsa maalesef takıma güvenmiyorum.

Tudor'a ben de zerre güvenmiyorum hatta o kaldikca sampiyon olamayiz diye de düsünüyorum.

Ama Fener'in iyi bir sezon öncesi gecirdigini iddia etmek biraz abesle istigal etmek oluyor. Evet katiliyorum Aykut yine tek gol atip üstüne yatma stiliyle oynatacaktir muhtemelen takimi ama Fener'in de cok eksikleri var hala. Ben Valbuena nin baslarda iyi olup sonra düsüs yasayacagini düsünüyorum. Giuliano iyi adam, bizim ligde normal sartlarda skora katkisi yüksek olur.

Mevcut kadromuz ile ortalama bir teknik direktör sampiyonluga oynar bence, hala varolan eksiklerimize ragmen. Oyunculardna verim almak da lazim, Tudor bunu zerre beceremiyor. Gecen sezon bunu cok iyi gösterdi bize, bu sezon da devam ediyor.

Bu saatten sonra da bi zahmet gelmesin lig basladi 3 gün önce görüşülen adamlar geliyor ala gelicek boş muhabbet.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiko'yu kiralayalim 3-4 gunlugune. Bugun feghouli haftasonu da diger transferleri bitirir.

Feghoulide hala prüz var diye düşünenler var mı acaba ? bu adam Galatasaray a gelmek istemiyor son ana kadar başka teklifler bekliyor. Gelmek isteyen adam bi şekilde kendini belli ederdi

Yahu adamın gelse bile akşam ineceği zaten kesin neyin afrasini yapıyorsunuz. Uçak tarifeleri belli. 2200 den önce inen uçak yok.

Sabah 1030 uçağına da binmedigine göre

Genelde kulüp uçakalr kalkmadan 1-2 saat önce duyuruyor veya uçak saatinde KAP'a görüşmelere başlanmıştır paylaşımı yapılıyor. O hareketlilik yok bu transferde. İnsanları sabırsız kılan şeylerden biri de bu sanki.

Şu yasin ve sinanı postalayıp Volkan Şen'i almak için ne bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra feghouli gelse de katkı sağlamaz. Ben futbolcu olsam bir kulup beni lig başlamadan 1 ay önce çağırsa, lig başladıktan sonra takıma katılsam istemiyorumdur o takımı, zorla oynamaya gitmisimdir. Ciddi anlamda istemiyorum bu adamı artık, istese, biraz ruhlu olsa hemen gelirdi. Yine ruhsuz bir takım olacağız bu gidişle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abi gelecekse de kap açıklaması yapılır ne bu arkadaş herkes köstebek gibi inine girmiş kafa çıkartmıyo .. ne feghouli ne cenk ergünden ses dursun da yuvarlak yuvarlak 1 2 pürüz kaldı diyo.. tam gün verebilen yok nevzat bile yarın gelmesi muhtemel demişti bu ne arkadaş valla cinnet geçirtcekler gelmicekse de gelmesin artık

Burada transfer sezonunda bütün mesajlarımız olumlu olacak diye bir şey yok arkadaşlar. Yapılan hamleleri eleştirme hakkımız da var. Mesela ben takımımızın hücum gücünün arttığını düşünmüyorum. Bruma ve Sneijder takımın en iyi iki oyuncusuydu. Bruma'nın yerine Garry ya da Yasin , Sneijder yerine Belhanda oynayacak gibi gözüküyor. Nerden baksan 2 seviye daha aşağıda bana kalırsa. Maicon ve Gomis'i de izlediğim maçlarda beğenmedim şu ana kadar. Tudor'un kalması da çok kötü oldu. İnşallah yanılırım da sezona fırtına gibi başlar şampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt