Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben onu bunu bilmem adamlar alcaz dedimi alıyor bizimkisi ise futbolcunun daha ne zaman geleceğini bile bilmiyor :)

bugün küfür sov olacak herhalde

ben onu bunu bilmem adamlar alcaz dedimi alıyor bizimkisi ise futbolcunun daha ne zaman geleceğini bile bilmiyor :)

abi sorun oyuncuda belli yönetimi oyalıyor adam gelmeye niyetli olsa bu gün gelirdi dün 7 saat görüşülmüş bu gün gelmesi lazımdı yönetim bu konuyla acil açıklama yapmalı vazgeçelim olmuyorsa başka bir kanat oyuncusuna yıllık 3.8 milyon ver 1 dakika durmaz uçağa biner bu adam belliki ingiltere yada ispanyadan teklif bekliyor kimsede verdiğimiz paraları vermiyor.

600 bin€ filan hikaye adamın tüm şartlarını kabul etmişiz bir bizi sevmediği kalmış ve hala hangi gün geleceği belli değil derhal vazgeçilmeli bu adamdan taraftarlar nefret etmeye başladı

abi sorun oyuncuda belli yönetimi oyalıyor adam gelmeye niyetli olsa bu gün gelirdi dün 7 saat görüşülmüş bu gün gelmesi lazımdı yönetim bu konuyla acil açıklama yapmalı vazgeçelim olmuyorsa başka bir kanat oyuncusuna yıllık 3.8 milyon ver 1 dakika durmaz uçağa biner bu adam belliki ingiltere yada ispanyadan teklif bekliyor kimsede verdiğimiz paraları vermiyor.

600 bin€ filan hikaye adamın tüm şartlarını kabul etmişiz bir bizi sevmediği kalmış ve hala hangi gün geleceği belli değil derhal vazgeçilmeli bu adamdan taraftarlar nefret etmeye başladı

kesinlikle katılıyorum kalsın ingilterede vazgeçilmeli artık bu adamdan hemen başka kanat oyuncularını yönelmeli

Muhteşem bir küfür dizisi hazırladım
Son rötuşları yapıyorum
Akşama ekrana düşer

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün gelecek olsa saat bildirilirdi. Daha önce gelenlerin hepsi o şekilde oldu.

Bugün kap gelirse gelir kendisi gelmez, kendisi gelecek olsa bi gün önce veya günün sabahinda her yere son dakika olarak gecer, hala ögrenemdinizmi?
Aslinda kap da oyuncu geldikten sonra gelir ama nevzat dedigi icin bugün olma ihtimali var az cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt