Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.459
- 8.803
- 1.698
ben onu bunu bilmem adamlar alcaz dedimi alıyor bizimkisi ise futbolcunun daha ne zaman geleceğini bile bilmiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hükümet veya Dursun değişmedikçe en az 4 sene daha özleriz. Daha Fener gidecek 2 sene üst üste oraya.
bugün küfür sov olacak herhalde
ben onu bunu bilmem adamlar alcaz dedimi alıyor bizimkisi ise futbolcunun daha ne zaman geleceğini bile bilmiyor![]()
Burdisso salih ı unutmaBaşımıza Ontivero Hajrovic Endoganları musallat etmişti ama fenere giulianoyu verdi. Abv
Fenerbahçe, Soldado ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Bonservis bedeli veya maaşıyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.
Anca kek gibi biz açıklayalım zaten
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi sorun oyuncuda belli yönetimi oyalıyor adam gelmeye niyetli olsa bu gün gelirdi dün 7 saat görüşülmüş bu gün gelmesi lazımdı yönetim bu konuyla acil açıklama yapmalı vazgeçelim olmuyorsa başka bir kanat oyuncusuna yıllık 3.8 milyon ver 1 dakika durmaz uçağa biner bu adam belliki ingiltere yada ispanyadan teklif bekliyor kimsede verdiğimiz paraları vermiyor.
600 bin€ filan hikaye adamın tüm şartlarını kabul etmişiz bir bizi sevmediği kalmış ve hala hangi gün geleceği belli değil derhal vazgeçilmeli bu adamdan taraftarlar nefret etmeye başladı
Bu fego kendini ne bok sanıyor yaw