Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'nin bu kadar 838383. Pürüz ve anlasmadan sonra en az 3 imza parasi 4maas koparmış olmasi lazim. Aksi takdirde menajerini biraksin

abv feghouli

banlanacakları izlemeye geldim
biri başlasın bakalım sövmeden gelmiyor bu oyuncular

Mariano ne güzel hemen gelmişti. 1 gün basında adı çıktı ertesi gün İstanbul'a geldi

Şu anda öyle bir kadro var ki elimizde 3-4 kaliteli transferle ligin en iyisi olabilir ama bu transferleri yapamazsak kadro kalitesi 5. Sıraya kadar geriliyor.

Fegh yarinda Istanbula inmezse eger avatarimi degistirecegim.... Operim Feghi, bide sakatmis zaten... Gerci sakat olmasa almaz bizim hanzolar.

Bu Fegh caprazlari ne zaman kopartmisti ? 3 oynayip 5 yatacak herhalde... Artik yavas yavas bende gelmemesi taraftari olmaya basliyorum

feghouli'nin ciddi mental sorunlari var bence, futbol hayatinin erken bitecegini dusunuyorum

Her şeyi geçtim de bu kadar bilgi kirliliği varken çakma monçi denilen kelin sözde futbolun başındaki adam olarak hiç ortalarda gözükmemesi. Hakikatten çok ilginç. Acaba diyorum bizim çapsız yağdanlık özellikle kendisi gibileri mi seçiyor yoksa gelenler zamanla bu çapsıza mı benziyor.

[FONT=&quot]Uçağa binmek için hazırlanmış, rahat kıyafetler giyilmiş, annesinden helallik alınmış, eşyalar toplanmış. Feghouli yarın İstanbul'da!

[/FONT]
DG9IQgXXoAEf7Dl.jpg

Yok hafta sonu gelicekmişte tudorla görüşmüşte takımdaki çoğu oyuncuyu tanıyomuşta kayseri maçında oynamak istiyormuşta şüpheniz olmasın demişte Allahım sen bana sabır ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt