Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragücü'nün maçı başlayacak. Bir üst lige çıkacak inşallah sene sonunda.

Adam hazırlık maçına Periscope yayını açmış bir adam, taraftar izleyebilsin diye. Kendini sevdirmesi için ne yapması gerekiyor. Özelden arayıp duyum mu versin ? :D

Diyorum ki kimseye güvenmeyin, benim de imkanım olsa ben de açarım bununla pek bi alakası yok. Duyum, haber konusunda kimseye güvenmemek gerekiyor.

Diyorum ki kimseye güvenmeyin, benim de imkanım olsa ben de açarım bununla pek bi alakası yok. Duyum, haber konusunda kimseye güvenmemek gerekiyor.
Tabi ki. Herkes prim peşinde koşar olmuş. Kimin ne söylediği belli değil. Popüler olmak çok önemli artık, insanlar bunu duyumculuk üzerinden yapmaya çalışıyor :D Ancak şahsi fikrim Evren Göz'ün düzgün bir insan olduğu yönünde. Bana güven veriyor söylemleri.

Şu ligde pazartesi maçlarını kaldırın artık. Bütün heyecanı öldüren, tribün açısından sıkıntılı bir gün oluyor. Pazar ya da Cumartesi iki maç oynatmak bu kadar zor olmasa gerek.

Evren Göz: "Feghouli'nin yarın gelmesini bekliyoruz. 'Yarın' ifadesini çok kullandık ama kulüpten aldığımız bilgi, transfer %99 bitmiş."

Evren Göz: "Yönetim, Asamoah'ı istiyor. Tudor, 'Strinic olsa daha iyi tanıdığım bir oyuncu' diyor ama yönetim Asamoah transferinde ısrarcı."

Evren Göz: "Galatasaray, Asamoah transferinde belli bir aşamaya geldi. Ama Juventus, fiyat konusunda henüz bir yanıt vermedi."

Evren Göz: "Sinan transferinde pazarlıklar devam ediyor. Yönetim, göndermek istiyor. Denayer için kulübüne teklif yapıldı, yanıt bekleniyor"
Ozaman tudor sittirsin gitsin. Şuana kadarki transferleri tudor değil başka biri yaptı sanırım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O halde biraz "Sen olsan barri" diyelim..

YouTube

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt