Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Ankaragücü'nün maçı başlayacak. Bir üst lige çıkacak inşallah sene sonunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hazırlık maçına Periscope yayını açmış bir adam, taraftar izleyebilsin diye. Kendini sevdirmesi için ne yapması gerekiyor. Özelden arayıp duyum mu versin ?![]()
Feg geldi mi?
Tabi ki. Herkes prim peşinde koşar olmuş. Kimin ne söylediği belli değil. Popüler olmak çok önemli artık, insanlar bunu duyumculuk üzerinden yapmaya çalışıyorDiyorum ki kimseye güvenmeyin, benim de imkanım olsa ben de açarım bununla pek bi alakası yok. Duyum, haber konusunda kimseye güvenmemek gerekiyor.
Yarın gelicekmiş.Feg geldi mi?
Yarın gelicekmiş.
Ozaman tudor sittirsin gitsin. Şuana kadarki transferleri tudor değil başka biri yaptı sanırım.Evren Göz: "Feghouli'nin yarın gelmesini bekliyoruz. 'Yarın' ifadesini çok kullandık ama kulüpten aldığımız bilgi, transfer %99 bitmiş."
Evren Göz: "Yönetim, Asamoah'ı istiyor. Tudor, 'Strinic olsa daha iyi tanıdığım bir oyuncu' diyor ama yönetim Asamoah transferinde ısrarcı."
Evren Göz: "Galatasaray, Asamoah transferinde belli bir aşamaya geldi. Ama Juventus, fiyat konusunda henüz bir yanıt vermedi."
Evren Göz: "Sinan transferinde pazarlıklar devam ediyor. Yönetim, göndermek istiyor. Denayer için kulübüne teklif yapıldı, yanıt bekleniyor"

Bende sevmem yalancının tekiEvren Göz'ü sevmeyen tek kişi benim heralde bu forumda. Kimseye güvenmeyin, herkes çıkarı peşinde.
Kendinizi iyi hissedecekseniz size deli gibi parası olan Barcelona'nın da hala transfer yapamadığını hatırlatayım.