Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Ali Naci sessiz bu aralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caykur rize yolcusu gibiçay burda satılmiyor idare edin artik..
Başlıklı bir pp
abv feghouli
Ali Naci sessiz bu aralar
Yiğit KaragözLavezzi kesin geldi diyen mal burda mı?
Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan'ın adı Galatasaray ile anılıyordu. Ancak yıldız futbolcu bu konuda kararını net olarak açıkladı.
Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transferlerine ara vermeden devam ediyor.
Sarı kırmızılı ekip üst üste yaptığı yıldız transferlerini Arda Turan'ı kadrosuna katarak tamamlamayı düşünüyordu. Ancak bu girişimler sonuçsuz kaldı.
Yıldız futbolcu için önce Barcelona ile irtibata geçilse de Arda'yı bırakmaya yanaşmayan Katalan ekibinin kararına rağmen Arda ile de görüşmek isteyen Başkan Dursun Özbek, yıldız futbolcu ile temasa geçti.
Yapılan görüşmede Arda, Galatasaray'ın her zaman evi olduğunu, bir gün mutlaka geri döneceğini söylemesine rağmen bu dönüşün bu sezon olamayacağını Özbek'e iletti.
Bu gelişme sonrasında Galatasaray için Arda Turan defteri şimdilik kapanmış oldu.
Bu adamların hiç bir suçu yok bana göre. Senin futbol sorumlun çıkıp odası hazır derse adamlar istediğini yazar.olumsuz sonuçlanırsa;
ali naci
selman
nevzat
evren
bu adamlar telefonu ellerine alıp transfer haberi bir daha giremezler.
Bu "Feghouli Sorunsalı" öyle bir dramatize ediliyor ki; hayret yani... #GSCÖlüm-Yaşam meselesi yaptınız. Olursa olur olmazsa da hayat devam ediyor.
Relax.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Bu adamların hiç bir suçu yok bana göre. Senin futbol sorumlun çıkıp odası hazır derse adamlar istediğini yazar.
.....Ben de bilmiyorum.
aynen kurtulduk.arda iptal ha güzellllllllllllll
olumsuz sonuçlanırsa;
ali naci
selman
nevzat
evren
bu adamlar telefonu ellerine alıp transfer haberi bir daha giremezler.