Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıklar içinde yat furkancım. Fehuli yüzünden bir aslanı daha kaybettik.

Anladigim kadariyla sergen transferin olumsuz sonuclanmasindan tirsiyor

Olumsuz sonuclanma ihtimali varmi,günlerdir yarin geliyor dendigi icin suan %50-50

Volkan şene 200 bin dolar verip son güne kadar bekle mi dediler acaba hala boşta herif.

olumsuz sonuçlanırsa;
ali naci
selman
nevzat
evren

bu adamlar telefonu ellerine alıp transfer haberi bir daha giremezler.

Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan'ın adı Galatasaray ile anılıyordu. Ancak yıldız futbolcu bu konuda kararını net olarak açıkladı.

Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transferlerine ara vermeden devam ediyor.

Sarı kırmızılı ekip üst üste yaptığı yıldız transferlerini Arda Turan'ı kadrosuna katarak tamamlamayı düşünüyordu. Ancak bu girişimler sonuçsuz kaldı.
Yıldız futbolcu için önce Barcelona ile irtibata geçilse de Arda'yı bırakmaya yanaşmayan Katalan ekibinin kararına rağmen Arda ile de görüşmek isteyen Başkan Dursun Özbek, yıldız futbolcu ile temasa geçti.
Yapılan görüşmede Arda, Galatasaray'ın her zaman evi olduğunu, bir gün mutlaka geri döneceğini söylemesine rağmen bu dönüşün bu sezon olamayacağını Özbek'e iletti.

Bu gelişme sonrasında Galatasaray için Arda Turan defteri şimdilik kapanmış oldu.

TurkFutbol.Com

Ölüm-Yaşam meselesi yaptınız. Olursa olur olmazsa da hayat devam ediyor.

Relax.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Bu "Feghouli Sorunsalı" öyle bir dramatize ediliyor ki; hayret yani... #GSC

Tiyatro da yayınlayabilirsiniz "Feghouli Sorunsalı" adlı Drama yı.

Renkdaşlar o değil de şu lizbona bir gol attırın be.

Bu adamların hiç bir suçu yok bana göre. Senin futbol sorumlun çıkıp odası hazır derse adamlar istediğini yazar.

ben yöneticileri bir yerde politikacı olarak görüyorum.
kendi taraflarına umut dağıtmak onların işinin bir kısmı.
kimse onlara hesap soramaz uğraştık son dakikada 3. meneceri bizi sattı der çıkar işin içinden.
ama spor yazarları veya bu tipte olan adamlar için olay çok farklı.
sokakta görseler kendilerine dayak atacak tipler vardır kesin.
sürekli yarın yarın denmez yahu.

Ben de bilmiyorum.
.....
2b957cddabc97f399a50aeb041404eb1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt