- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Medyadaki adamlarına her gün transfer bitti diye haber sızdıran yönetim baş suçludur. Adamın yıllık isteği şartları belli uymazsa kalkarsın masadan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş geçmiş ama ben geçemiyorum ki diyorsun yani.
O günlere tekrar dönmek için geleceğe gitmemiz lazım Ömer. 3-2'lik maç ile ben gurur duymuyorum ama üzülüyorum. Çünkü ilk maç 1 golümuzu yemişlerdi net biçimde.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maiconu macun diye okumaya başlıycam bu gidişle
ha bir de şöyle bir şey var..
@AslanStats 43 dk.Evren Göz: Galatasaraylı yetkililerden gelen bilgi; Feghouli bugün de gelmiyor. Yarına kalmış. Saati henüz belirsiz.
Yani baba. Psikolojimiz bozulacak ciddi ciddi.Yekten yatsa neyse de ümit veriyorlar adama.![]()
Saçma, adamı zorla tsporda mı oynatacaklar. Bu tür durumlarda uefa yada fifa oyuncu lehine karar veriyor bildiğim kadarıyla, geçicilisansla falan oynar.#ÖZEL | Giuliano Fenerbahçe'de oynamak isterse, Zenit ile transferde anlaşan Trabzonspor'a 12 milyon Euro bonservis ödemek zorunda kalacak. https://twitter.com/yenisafakspor/status/896349437974519808/photo/1
abv feghouli
#ÖZEL | Giuliano Fenerbahçe'de oynamak isterse, Zenit ile transferde anlaşan Trabzonspor'a 12 milyon Euro bonservis ödemek zorunda kalacak. https://twitter.com/yenisafakspor/status/896349437974519808/photo/1
abv feghouli
Bence hepsi isin bittiginden emin o yuzden baska alternatif gerekmiyor.Adam gibi işini bilen yönetici olsa şu an başka alternatiflerden biriyle anlaşır idmana çıkarırdı.
Örnek göksel gümüşdağ ve başakşehir yönetimi.
Takımlarını kurdular takım bile oldular 3 puanı da cebe indirdiler.
TapaTalK
Emin olsalar getirirlerdiBence hepsi isin bittiginden emin o yuzden baska alternatif gerekmiyor.
Mesela asamoah da durum oyle degil. Eger olmazsa Strinic veya Matella ile anlasacaklar.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Crotone, Galatasaray'ın istediği sol bek oyuncusu Bruno Martella için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. (Futbol Arena)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi