Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samaras'ı süper ligde alan olmaması çok ilginç geldi bana. Jahovic'i filan top diye oynar misal yani ligdeki 18 takımın yarısından çoğunda iş yapardı bence.

Yahu tam uyuycam aklıma bir konu geldi. Beyler bu maç başı primleri ne zamandır var ? Hayatımda gördüğüm en saçma olay. işi futbol oynamak olan birine neden maça çıktı diye prim verilir? Mantıklı sebebi nedir? Çoğumuz burada çalışıyoruz ediyoruz. İşe hep erken geldin her gün için sana şu kadar para diyen bir firma var mı? Gol primi asist şampiyonluk vs bunlar sonuna kadar haklarıdır oyuncuların hatta kritik avrupa ve derbi maçlar ile son virajlardaki anadolu maçlarına bile prim belirleyebilirsin ama zaten milyonlar kazanan ve işi futbol oynayıp bizim gözümüze hoş gelebilmek ve mevcut bir sistem içerisinde başarılı olmaya çalışan sporcuların bir araya geldiği futbolda bir adamın maça çıktı diye para alması katliamdır. Nerden aklıma esti bilmiyorum ama herkese iyi geceler

Renkdaslar, kredikartim yok ve 1 maclik bilet alsam ve bunu baska biri ödese sıkıntı olurmu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yahu tam uyuycam aklıma bir konu geldi. Beyler bu maç başı primleri ne zamandır var ? Hayatımda gördüğüm en saçma olay. işi futbol oynamak olan birine neden maça çıktı diye prim verilir? Mantıklı sebebi nedir? Çoğumuz burada çalışıyoruz ediyoruz. İşe hep erken geldin her gün için sana şu kadar para diyen bir firma var mı? Gol primi asist şampiyonluk vs bunlar sonuna kadar haklarıdır oyuncuların hatta kritik avrupa ve derbi maçlar ile son virajlardaki anadolu maçlarına bile prim belirleyebilirsin ama zaten milyonlar kazanan ve işi futbol oynayıp bizim gözümüze hoş gelebilmek ve mevcut bir sistem içerisinde başarılı olmaya çalışan sporcuların bir araya geldiği futbolda bir adamın maça çıktı diye para alması katliamdır. Nerden aklıma esti bilmiyorum ama herkese iyi geceler
Maçta oynamak için daha çok çaba göstersin antremanlarda hocasının gözüne girsin forma için savaşsın ve kendisine verilen şansları iyi değerlendirsin diye

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç primi iyi bir şey bence ki Avrupa'da her kulüpte mevcut bu zaten.
Takım içinde ki rekabeti artıran bir konu diye biliyorum.

2bf5614d0deaa72c0ffafb9b69d266ec.jpg

Asamoha sol açıkta oynar aynı anda sol bekte. Adamda at gibi çiğer var.

Maç primi iyi bir şey bence ki Avrupa'da her kulüpte mevcut bu zaten.
Takım içinde ki rekabeti artıran bir konu diye biliyorum.

Rekabet olayına katılıyorum ama Türkiye'de ters tepiyor bence. Hele ki yabancı sınırı olduğu dönemde. Selçuk Sabri gibi kesilmeyeceğini bilen adamlar bu paralarla ceplerini doldurdu taşırdı

ezekiel yunus emrenin duyumcusu son fiyaskodan sonra pek güven vermiyor ancak benim has adamım collina da bitti bitecek gibi ifadeler kullanmış asamoahı 1 hafta önce olabilir diye dillendiren ilk kişiydi.

Asamoah'ı sol beke düşünmek yeteneklerini kısıtlamak gibi geliyor. Orta sahayı üçleyip Belhanda'yı sol öne atsak daha baskılı top oynarız diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt