Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.531
- 30.424
- 1.988
Emre Mor iyi ama koskoca Galatasaray kanadını 1 sene kaldıracak yapıda değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan madem böyle kaliteli transferler yapılabilirdi.Ne diye Eren,Tolga,Cavanda Serdar gibilerine milyonları döktünüz?![]()
Bide biz etmedik siz küfür ediyorsunuz diyor![]()
efendi 8taş taraftari
Genelde yorumlarına katılırım da buna katılamayacağım. Emre yetenekli topçu olmasına rağmen kafası bu yaşta futbolda olmayan , çalışmayı sevmeyen disiplinsiz bir oyuncu. Dortmund antrenörlerinin de genel olarak izlenimi bu ve satma/kiralama istekleri burdan süregeliyor.
TSL için diğer bir artısı da Türk statüsü olur.
Feg boktan cikacak gibi bir hissim var arkadsalar
Bu sene FFP sıkıntısı yok diye biliyorum
yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir
biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir
emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim
emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..
gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..
siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin