Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor iyi ama koskoca Galatasaray kanadını 1 sene kaldıracak yapıda değil

dccc319ae8e5ff7f89b379e77bb3342d.jpg

efendi 8taş taraftari
Bide biz etmedik siz küfür ediyorsunuz diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanliz, Feghouli geldigi gunden hemen herseyi beklememek gerekir, adamin forma girmesi lazim.

Sakatligi yuzunden hazirlik kampinda bile iyi calisamamis.

Emre Moru bonservisle yada opsiyonla kiralık alabiliyorsak tadından yenmez çok büyük yatırım olur ama kendi kariyeri açısından gelmemesi hatta mümkünse dortmund da kalması daha iyi.

Feghouli geliyor..

Uçağın Genel Özellikleri;

?Mürettebat: 2

?Kapasite: 253 yolcu (üç sınıflı kabin)

?380 yolcu (tek sınıflı kabin)

?Uzunluk: 58,8 m

kwadwooooooo

Genelde yorumlarına katılırım da buna katılamayacağım. Emre yetenekli topçu olmasına rağmen kafası bu yaşta futbolda olmayan , çalışmayı sevmeyen disiplinsiz bir oyuncu. Dortmund antrenörlerinin de genel olarak izlenimi bu ve satma/kiralama istekleri burdan süregeliyor.
TSL için diğer bir artısı da Türk statüsü olur.

yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir

biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir

emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim

emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..

gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..

siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin

Fegholui tam olarak kacta iniyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 20 milyona gidiyordu, ayrica menejere 5milyon komisyon istemis

bize gelmez, hayal kurmayin bosuna.

Gelirse'de sol kanatta yardirir, sag kanat'ta devamli iceri kat ediyor pas vermiyor, sol kanat'ta hizi ile rakibi gecip orta acabilir.

Twitter

Dzemaili... çok yanlış zamanda geldi ya. Nasıl tutmadi aklım almiyor.

kwadwooooooo

Emre Mor'un kumaşı gerçekten mükemmel ama sol kanattaki futbolu sağa göre daha kötü. Feghouli solda da oynayabiliyor fakat öyle bir kullanıma gideceğimizi sanmıyorum. Artık daha çok stoper ve sol bek için çabalamak lazım.

emre turkiyede eger sakatlanmaz ise su hale gelir ... eger gol lazimsa emreye ver 4-5 adam gecsin kaleye girsin ya da kalenin dibindekine asist yapsin ..

turkiyede futbol zeka ile oynanmiyor , ona bir onlem dusunene dek sozlesmesinin sonuna gelir ve tarihe en iyi turk futbolcusu diye ismini yazdirir

ayrica risk deniyor , risk neresinde bunun ? emrenin riski olmaz , alirsin ,yanina da 10 tane adam koyarsin .. bu kadar basit ..

Gecen sezon aldiraydin oyleyse rdas

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon başında kiralıklar hariç 12-13 milyon euro civarında para harcadık. Bu transferlerin de Jong hariç ( o da bonservissiz) hiçbirini Riekerink yapmadı. Serdar, Eren, Cavanda direkt komisyon transferi zaten. Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek denen heriflerin halt etmesi.
Riekerink'e bu seneki bütçeyi ve yetkiyi versen gidip de Tolga, Serdar, Eren, Sikdursun falan almazdı değil mi ? Gerizekalı mı bu adam ?

Yönetim kıçını kurtarmak için para saçıyor, ha iyi oyuncular alınıyor evet ama takımın başında hoca yok. İgor Tudor'la alınabilecek en iyi derece 3.lüktür.

yetenekli kelimesi bruma , ne bileyim modric , isco , barcelonadaki iniesta , ne bileyim 222 lik neymar icin filan kullanilabilir

biri otekinden iyi sut atiyordur , oteki daha pasordur , avrupadaki ucuk piyasada anlamsiz rakamlar verilebilir

emre nin videolarini internete girip izleyin , tek tek buraya koymama gerek yok .. sonra hayatinizda geriye dogru bakip bir ornegi olup olmadigini dusunun .. ben sahsen bir ornegini gormedim

emreyi alabilmek , messi yi messi degilken 19 yasinda almak gibidir ..

gelismesi , simarikligi , su bu .. bunlar benim isim degil ... ben adamin allah vergisi yeteneginden bahsediyorum kalkmis bruma deniyor .. komik yani ..

siz ayagindan gram top acmadan boyle adam gecen , nerdeyse 10 metre otesine sut gibi top atip 10 metre geriden adami gecip yoluna devam eden , ya bosuna konusuyorum ,izleyin sonra kendiniz karara varin

ben bruma ile kıyaslamıyorum, büyük topçu olabilmesi için sadece yetenek maalesef yeterli değil, özverili bir profesyonel ve disiplinli de olması gerekir.
dortmundun 1 sene sonra elinden çıkarması da pek hayra alamet değil, yoksa futbolcu kumaşından anlayan dünyadaki en iyi 3-4 kulüpten bir tanesi. üstelik geldiği paranın altında bir miktara. Inter&Fb dedikoduları var sadece. Menajerinin salaklığına kalmaz da inşallah Intere falan gider.Türkiye liginde köreltmeyelim çocuğu.

Türk milli takımındaki hal ve hareketlerinden dolayı biraz iğreti buluyorum bu da ister istemez oyuncu hakkındaki yorumları da etkiliyor. Türkiye ligi için dominant bir oyuncu olabilir ama gerçekten.

Ekşi sözlükten emre mor için yorum noktası virgülüne katılıyorum

ben bu adamın önceden beyinsiz olduğunu düşünüyordum. son bochum maçından sonra fikrim değişti. bu "ah ulan pas atsan" dediğimiz anlarda bizim gibi görüyor boştaki adamı ama atmamayı tercih ediyor. sahaya tamamen şov için çıkıyor. yeteneklerini göstermek için, insanlar onu ağzı açık izlesin diye kazanmak,kaybetmek umurunda değil. cidden dribling konusunda dünyada eşine çok çok az rastlanır bir yeteneği var. tekniği de gayet iyi ama amacı kazanmak değil, şovunu yaptığı sürece mutlu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt