Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eljif cok tempolu bir futbolcu. Dayanikliligi da üst düzey.

Daha gelismesi lazim pas ve taktik yönden ama gelisime acik. Bence Napoli'den ziyade atletico madrid onun icin iyi bir secenek olur.

Modric gibi sahada basmadik yer birakmayan bir tip.

Simeone onu adam eder.

Son 4-5 mesajınla tam kuş imajı çiziyorsun da muhtemelen yangın tayfanın gazına gelmiş birisin. Yanlışları çok ama ben K.o.ç. Gibilerle kıyaslamam Galatasaray başkanını.

Genel olarak başarılı ama transferde net başarısız bizim yönetim. bu yaptığım yorum bugunun yorumu değil. adamlar dediğim gibi yaptıkları hatadan zerre ders almıyorlar

eljif'midir nedir 15 milyon euro etmez bu fener'in özellikle yurtdışına satışları mercek altına alınmalı şike ihtimali çok yüksek joseph de souza, guliano, başka kim vardı 15 milyona satılan? Ulan biz bir Ozan Kabak'ı, Bruma'yı o fiyatlara satamadık

Balotelli zu Sikeciler? Muricten sonra ilk ugrastiklari Balotelliymis + Muric i yerli saymak icin ugrasiyorlarmis

Trtspor

Birinin iyi oyuncu çok faydalı olur dediğine bir başkasının çöp demesi bir tek benim mi tuhafıma gidiyor.Tamam sonuçta matematik değil 2+2= 4 eder diyelim ama bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum.Gelmesi istenmiyorsa da fena oyuncu değil ama bizim sisteme uymaz ya da daha iyisini almak lazım demek gerekmez mi?(Diyenleri tenzih ederim)

Bir de ismini ilk kez duyduğu oyuncuya direk çöp diyenler var. Onlar daha komik.

Elif'e bir tane fenerli iyi demedi sezon boyu satilacakken gelen para olasiligindan dolayi seviniyolar haliyle hani biz kotu yorum yapiyoruz diye Diagne 'yi almiyolar ya ya da oldugundan kotu gosteriyoruz peki Elif niye boyle olmuyor? Yoneticilik farki istediginiz kadar taraftar diye aglayin kimsenin umrunda filan degil taraftarin bir oyuncu hakkinda ne dusundugu.

fernando_galatasarayjpg.jpg
roque%2Bmesa.jpg

Yaklasiyor yaklasmakta olan...

Alper potuk deniz türüç takası olacakmıs. hikmet hocanın onayı bekleniyormus

Eljif'in 15 milyon euro ettiği piyasada bizim Belhanda ile Feghouli ikilisinden en az 40 milyo euro para kaldırmamız gerekir ama nerede bizim Apo pazarlayacak satacak da

Fernando 2. Gomis vakasıdır, gitsin diyenler çok zırlayacak arkasından.

1 sene ön liberosuz oynarız bu sefer de, ŞL’de brutal tecavüze uğrar sonra gidip ligimizden bi kazmaya 10 milyon bayılırız panikle. Transfer işini nasıl olur da sürekli eline gözüne bulaştıran ekip yapıyor hala anlamak güç. Şampiyon olunca bunların saçmalıkları hemen unutuluyor saçma bir şekilde

Elifi araplara satsalar Ali Koc kendisi bonservisin bir kismini ödüyordur derdim. Ama Napoli veya baska avrupadan takim böyle seyle ugrasmaz. Risk cok fazla onlar icin.

Tabi belki koc holdingden bir firma onlara sponsorluk olarak 1 sene para verir, ama daha fazlasi FFP/UEFA korkusundan yapamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt