- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Şampiyonlar ligi faktörü, lig şampiyonu istiyor derken, Selçuk ile aynı menajere sahip olan Okay için temaslar yapılıyor olabilir, umarm olur bu iş
Adam avrupada kalmak istiyor.
Gerceklere dönelim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar ligi faktörü, lig şampiyonu istiyor derken, Selçuk ile aynı menajere sahip olan Okay için temaslar yapılıyor olabilir, umarm olur bu iş
Adam avrupa'y gideli 1 yil olmus ve duzenli oynadigi takimi birakip niye gelsin? 1 yil daha istikrarli oynasin oradan daha iyi bir takima gider.Celta kim ya bizim yanımızda oyuncu ben türkiyeye dönmek istiyorum desin zorunlu satınalma eşşek gibi satarlar
Sanki Real Madridde oynuyor.
2 ay önceki açıklama o, şimdi çıkıp söylesin manajeri o zaman inanırımAdam avrupada kalmak istiyor.
Gerceklere dönelim artık.
Adamlarin orta sahasinda 20 milyon eurodan asagi bebe yokki usta. Elimizdeki degerlerin kiymetini bilemiyoruz. Fernando'dan iyisi gelsin ister gonul. Bende isterim. Begenir begenmezsin, elindeki en iyi orta sahayi gondermeden birseyleri garanti altina alirsin. Iki senedir sampiyonluga giden yolda tum derbilerde rakipleri ezerken en onemli faktor orta sahadaki bu adamdi. Hayirlisi diyelim.Yok komple tüm ortasahalarından bahsediyor hocam arkadaş.
Celta kim ya bizim yanımızda oyuncu ben türkiyeye dönmek istiyorum desin zorunlu satınalma eşşek gibi satarlar
Sanki Real Madridde oynuyor.
2 ay önceki açıklama o, şimdi çıkıp söylesin manajeri o zaman inanırım
İşte biziz o daha iyi takım renkdaşAdam avrupa'y gideli 1 yil olmus ve duzenli oynadigi takimi birakip niye gelsin? 1 yil daha istikrarli oynasin oradan daha iyi bir takima gider.
Gönder Apo yu direkt ilk uçuş ile Bologna ya. Bitirsin bu işi.Skov Olsen Bologna'ya gidip saglik kontrolunden gecti ama transferi yatmis galiba, diger teklifleri degerlendirmek icin zaman istiyormus.
bırakacaklar yada sözleşme uzatacaklar ortası yok kardeş ha seneye bedavaya gider onların problemi,biz ne yapalım fernandoyla sözleşme mi uzatalım,satmadan adam alamıyorsun 32 yaşına gelmiş adamı 4 milyona satmamıza laf ediyon, sonra saygı diyon, hangi düşünceye saygı gösterelim kardeş ?Ha diyorsunki Banega seneye bedava gitmicek
ben zırlamam kardeşim merak etme. Baneganın da sözleşmesi seneye bitiyor adamlar bırakıyor mu? boş yapmıyorum kendi fikrimi söylüyorum sen fikrini söylemişsin saygı duyuyorum.
Alıntı yaparken karşındaki insanın fikrine saygı duymak gerekir.
Banega gelmezse cadde daki bütün çocukları keserim.