Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celta kim ya bizim yanımızda oyuncu ben türkiyeye dönmek istiyorum desin zorunlu satınalma eşşek gibi satarlar
Sanki Real Madridde oynuyor.
Adam avrupa'y gideli 1 yil olmus ve duzenli oynadigi takimi birakip niye gelsin? 1 yil daha istikrarli oynasin oradan daha iyi bir takima gider.

Yok komple tüm ortasahalarından bahsediyor hocam arkadaş.
Adamlarin orta sahasinda 20 milyon eurodan asagi bebe yokki usta. Elimizdeki degerlerin kiymetini bilemiyoruz. Fernando'dan iyisi gelsin ister gonul. Bende isterim. Begenir begenmezsin, elindeki en iyi orta sahayi gondermeden birseyleri garanti altina alirsin. Iki senedir sampiyonluga giden yolda tum derbilerde rakipleri ezerken en onemli faktor orta sahadaki bu adamdi. Hayirlisi diyelim.

Banega konusu da 2-3 güne belli olur. 12 Temmuz'da yurtdışı kampına çıkıyorlarmış. Oraya götürürlerse anlarız ki salmıyorlar. Alternatif oyunculara ağırlık veririz. Tek oyuncuya saplanıp kalmak her daim bir taraflarımızda patladı. Daha fazla beklemeye gerek yok.

Terim, Sas ve Albayrak bizimde hayallerimiz var diyip

banega
aboubakar
falcao

gibi isimleri almiyacaksa, hic hayal falan etmesinler cok net.

Ha diyorsunki Banega seneye bedava gitmicek

ben zırlamam kardeşim merak etme. Baneganın da sözleşmesi seneye bitiyor adamlar bırakıyor mu? boş yapmıyorum kendi fikrimi söylüyorum sen fikrini söylemişsin saygı duyuyorum.
Alıntı yaparken karşındaki insanın fikrine saygı duymak gerekir.
bırakacaklar yada sözleşme uzatacaklar ortası yok kardeş ha seneye bedavaya gider onların problemi,biz ne yapalım fernandoyla sözleşme mi uzatalım,satmadan adam alamıyorsun 32 yaşına gelmiş adamı 4 milyona satmamıza laf ediyon, sonra saygı diyon, hangi düşünceye saygı gösterelim kardeş ?

Bu arada radyospora inanmıyorum ama baneganin bende gelmeyecegini düşünüyorum

Celta Vigo Maxi Gomez icin kisin serbest kalma maddesini ödemiyorsaniz satmiyoruz demisti sanki West Ham e. Adamlar iyi teklif gelmedigi an satmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt