Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor'da Emre mi ne birisi konuşuyor. Ben bu kadar ciddiyetten uzak, ne dediğini bilmez birisini görmedim. :red:

Geçen sezon takımın şampiyonlar ligi ve ligde en kanayan yeri stoper forvet ve ön liberolar idi. Stoperler değişti çok pozitif oldu. Forvet sorunu halen devam etmekte. Fernando ve Ndiaye tüm maçları izleyen arkadaşlar eski tempolarında olmadıklarını görür zaten. Fernandodan bu yaşta satış yapmak başarıdır. Orta sahaya daha dinamik 2li lazim, şampiyonlar ligi önemli. Fernando sakatlık öncesi gerçekten muazzam oynuyordu, tudor döneminde. Sakatlık sonrasi hızı ve atikligi azaldı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne 12
Fernando 4.5
Yunus 3
Mariano 2

Toplam 21.5 milyon euro

Ömerden Ahmetten falan 1 milyon koparsak. 22. 5 milyon avro.

2 kiralık oyuncu gelecek biri Onyekuru. Diğeri yüksek ihtimal ortasaha olur. Çogu oyuncuya kiralık teklif yapmışız zaten.

Onyekuru KİRALIK
Orta saha KİRALIK
Orta saha BONSERVİS
Forvet BONSERVİS

21.5 Milyon avro ile 2 oyuncu alacagız bonservisiyle. Bilemedin 3 bonservisi oyuncu alırız. Toplam 3 oyuncu için 7 milyon avro düşüyor. Banega 7 milyona gelse. Forvet ve diğer orta saha için 7'şer milyon kalıyor. Ben saglam bir orta saha kiralayalım. Seri, Nainggolan gibi. Geri kalan 10-12 Milyon avroyu Forvete yatırırım.

Ayrıca bu denklem de Mitroglu kalır.

Mektupta Uefa ya da sözleşme feshinden bahsetmiyor, Emre ye yazılmış bir mektup ve hakkımızı ver sana 3 gün süre diyor. Eğer emre dönmezse gerekli adımlar atılacak diyor. Buda ancak futbolcunun uefaya şikayeti olabilir oradan da ancak futbolcuya para cezası gelebilir. Başka bir şey olmaz

Umarım anlaşmayı bozacak bir durum yoktur.
O minvalde yapılan bi başvuru olmadığına göre öyle bi durum da yok kardeşim.emreye 3 gün süre tanındığı yaziyo,bisey yok.ayrica bozulursa yarın yine anlaşılır celtayla adamlar beleşe vermeye ikna olmuş ,daha ne ...iki kulüp yeniden anlaşır .boş isler

Terim gayet keyifli antreman görüntülerinde hocanın keyfi yerindeyse rakiplerin keyfi kaçar.

Yarin mahkeme karari cikmadan en azindan Emre Mor'u bitirsek bari.Mahkeme secim karari verirse tum dransferler durur.

Emre bol ciddi mi ? vedatı mesela ben istemedim nasıl tüm Galatasaraylılar hakkında böyle konuşuyor

Diagne 12
Fernando 4.5
Yunus 3
Mariano 2

Toplam 21.5 milyon euro

Ömerden Ahmetten falan 1 milyon koparsak. 22. 5 milyon avro.

2 kiralık oyuncu gelecek biri Onyekuru. Diğeri yüksek ihtimal ortasaha olur. Çogu oyuncuya kiralık teklif yapmışız zaten.

Onyekuru KİRALIK
Orta saha KİRALIK
Orta saha BONSERVİS
Forvet BONSERVİS

21.5 Milyon avro ile 2 oyuncu alacagız bonservisiyle. Bilemedin 3 bonservisi oyuncu alırız. Toplam 3 oyuncu için 7 milyon avro düşüyor. Banega 7 milyona gelse. Forvet ve diğer orta saha için 7'şer milyon kalıyor. Ben saglam bir orta saha kiralayalım. Seri, Nainggolan gibi. Geri kalan 10-12 Milyon avroyu Forvete yatırırım.

Ayrıca bu denklem de Mitroglu kalır.
Fernando transferi ile Luyindama kapanıyor.
Yanlış hesap.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimsede şunu düşünmüyor. Bu adam para istiyorsa Emre'den imzaların atılmış olması gerekir değil mi? Demek ki transfer bitmiş. Bitmese adam olmayan transferden para mı isteyecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt