- 23 Ocak 2019
- 25.698
- 33.405
- 2.273
A Spor'da Emre mi ne birisi konuşuyor. Ben bu kadar ciddiyetten uzak, ne dediğini bilmez birisini görmedim. :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selim ılgaz gelsin artık.Okan, Ertuğrul ve Selim Ilgazla yerli transferini kapatmalıyız

Bize transferini engelleyecek bir sey yok, Emre ile Sirket mahkemelik olacak ve Emre imza attiysa pasa pasa komisyonunu verecek firmaya

emre mor olur bu saatten sonra rahat olun.yemeğe gidiyorum gitmeden isim vermeden bir bomba atayım ortaya cuma gününe kadar emre mordan başka bir yerli transfer açıklanabilir eli kulağında)
O minvalde yapılan bi başvuru olmadığına göre öyle bi durum da yok kardeşim.emreye 3 gün süre tanındığı yaziyo,bisey yok.ayrica bozulursa yarın yine anlaşılır celtayla adamlar beleşe vermeye ikna olmuş ,daha ne ...iki kulüp yeniden anlaşır .boş islerUmarım anlaşmayı bozacak bir durum yoktur.
emre mor olur bu saatten sonra rahat olun.yemeğe gidiyorum gitmeden isim vermeden bir bomba atayım ortaya cuma gününe kadar emre mordan başka bir yerli transfer açıklanabilir eli kulağında)
Fernando transferi ile Luyindama kapanıyor.Diagne 12
Fernando 4.5
Yunus 3
Mariano 2
Toplam 21.5 milyon euro
Ömerden Ahmetten falan 1 milyon koparsak. 22. 5 milyon avro.
2 kiralık oyuncu gelecek biri Onyekuru. Diğeri yüksek ihtimal ortasaha olur. Çogu oyuncuya kiralık teklif yapmışız zaten.
Onyekuru KİRALIK
Orta saha KİRALIK
Orta saha BONSERVİS
Forvet BONSERVİS
21.5 Milyon avro ile 2 oyuncu alacagız bonservisiyle. Bilemedin 3 bonservisi oyuncu alırız. Toplam 3 oyuncu için 7 milyon avro düşüyor. Banega 7 milyona gelse. Forvet ve diğer orta saha için 7'şer milyon kalıyor. Ben saglam bir orta saha kiralayalım. Seri, Nainggolan gibi. Geri kalan 10-12 Milyon avroyu Forvete yatırırım.
Ayrıca bu denklem de Mitroglu kalır.
Fatih Terim’in Emre Mor planı;
Kendisiyle sık sık özel görüşmeler yapılacak.
Emre'ye Florya’da ev tutacak.
Hasan Şaş ve Şükrü Hanedar Emre ile özel olarak ilgilenecek.
Arkadaş çevresi ve gece hayatı konusunda gözetim altına alınacak. (Takvim) https://t.co/ZxSchmUXyq