Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.943
- 11.263
- 1.838
bildigim kadarıyla kap gelmedi opsiyonun kullanıldıgına dairLuyindama yı nereye gönderdinde stoper ariyon diyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildigim kadarıyla kap gelmedi opsiyonun kullanıldıgına dairLuyindama yı nereye gönderdinde stoper ariyon diyom
Elli sefer yatirmislardir parasını öyle vir salaklık yapmazlar rahat ol rengimbildigim kadarıyla kap gelmedi opsiyonun kullanıldıgına dair
Polyana gibi adamım sanırımOna gıcık olmadıysan kimseye olmazsın
Lyon'a bak taş gibi adamı gönder yerine yine taş adam al. Abi biz ne zaman böyle profesyonel olacağız acaba
Volkan Kilic:
Celta son dakkikada ozel maddeler ve bonuslar, icin istek geldi bir kac gune kap gelir.
bildigim kadarıyla kap gelmedi opsiyonun kullanıldıgına dair
kap niye gelmedi o zamanElli sefer yatirmislardir parasını öyle vir salaklık yapmazlar rahat ol rengim
Bedava al 2 sene oynat sat gitsin para kazan ve yetenekli adam taraftarı arkasına aldiminda 30 golü rahat geçer burdaDiagne nin yaptıklarına dayanamıyoruz ama balotelli manyağın isteyen çokgarip bir çelişki
kap niye gelmedi o zaman
valla hic rahat olamıyorum
en azından bir acıklama yapılırdı
Cevap: STSL 12/13 H:5 | Fenerbahçe - Trabzonspor | 24 Eylül | 20.00kuş musun ?
Üstteki arkadaş da 4-0 alır demiş,neden ona bir şey demiyorsun da bana diyorsun?
Fanatiklik sizin gözünüzü bürümüş bu kadarı fazla artık.Git aynaya bak kuş kim gör.
Yöneticilerden biri üyeliğimi iptal ederse sevinirim,en ufak yorumlarda bile kuş denilen bir yerde durmak istemiyorum.
Sat diyorsun da o manyak nice de şov yaptı da kim aldı?Bedava al 2 sene oynat sat gitsin para kazan ve yetenekli adam taraftarı arkasına aldiminda 30 golü rahat geçer burda