Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca biraz daha sabrwder gereken hamleler yapılmazsa açıklama yapar mutlaka Donk dışında ortasaha kalmadı adamın elinde

Ilk kamp dönemi bitene kadar gelen olmaz dedim. Hala da diyorum. Ilk kamp 23de bitiyor

Gurpegi gecen hafta

1-2 hafta sabir edin dedi, guzel gelismeler olacak dedi ama 1 hafta gecti daha birsey yok.

gerci, falcao olayinida bildi ama gec geldi oda

Aradaki farklar...

1. Ingilizce
2.Digerlerini siz doldurun

Ekli dosyalar

• 4F30D3A9-100E-4226-881B-FC3F9E2F0A63.webp
    4F30D3A9-100E-4226-881B-FC3F9E2F0A63.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 111
  • 351599A0-7C1C-4916-B3ED-00D0B18C4E82.webp
    351599A0-7C1C-4916-B3ED-00D0B18C4E82.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 110
Abdurrahin albayragi 2 ayligina kacirip butun kapilari kapatip floryaya kapatilmali. iletisimi kesilmeli. Sadece takimla beraber disari cikarilmali elinden cep telefonu alinmali 2 ay sonra bagirlara basilip gonlu alinmali

wallaha haklisin

dilimde tuy bitti, yil olmus 2019 ve hala ust duzey sportif direktor yok

kap bildirimi yapılması için sağır sultanın duyması gerekiyor mu basına bilgimi sızdırlıyor anlamıyorum ki tuhaf işler

Yurt disindan yüksek ücreti alinip patlayan yada beklentiyi karsilayamayan isimler.

Daniel Guiza 14 Milyon avro
Raul Mereiles 10 Milyon avro
Mismovic 8.5 Milyon avro
Maicon 8 Milyon avro
Milos Krasic 7 Milyon avro
Elano 7 Milyon avro
Mateja Kezman 7 Milyon avro
Issiar Dia 6.5 Milyon avro
Robin Van Persie 6.5 Milyon avro
Aurelian Chedjou 6 Milyon avro
Majeed Warris 6 Milyon avro

Bunun yaninda, he iste, diyebilecegimiz performans gösteren isimler ver bazi (Quaresma ilk dönemi, yada Nani mesela). Bu yurt disi transferlerinde, sanki hic patlanmiyormus gibi bir algiyi kim olusturdu aceba ?

Bosa gitmis 86 Milyon avro, günümüz kuru ile yarim milyar TL. Yillik ücretleri bir yana yani. Fenerbahce böyle batti.

Daha temmuzda mensah a düştüysek ağustos sonu topal 'la kapatırız o zaman o yüzden mensah gelsin bu yönetimin daha iyisini sorunsuz alacağını düşünmüyorum..

Her şeyi geçtim Fatih hoca nasıl katlanıyo bu kadar şeye anlamıyorum.Yardımcısı bile çıkıp gülüyoruz diyo Aboubakar,Falcao,Diego Costaya.Gülünecek ne var Allah aşkına Galatasaray ın vizyonu bu seviyede futbolcular olmalı.Bizim Diagne ye gülmemiz lazım.Galatasaray a uygun forvet olarak bu adamı mı görüyosunuz.Hayallerimiz dünyadan büyük ama bu yolda yaptıklarımız soru işareti.Sonra bütün sene acı çekiyoruz.Karaktersiz alt seviye bir adam gol atsın maçı kazanalım sonra satalım diye dua ediyoruz.Zaten onu da beceremiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt